Daradabumbumčau @ 08.05.2022 01:12
Jo mazāka reklāma, jo lielāks un labāks bizness. Nekad neredzēsi, ka YSL reklamē savu jauno kleitu 50 storijos, uzstūķējot to grūtniecei, kam tā vispār nav paredzēta.
Man, piemēram, ļoti patika tas peldkostīms, ko viņa rādīja. Rādīja gan tikai košos toņus... Un mājas lapā melnais izskatījās pēc tāda sūda, ka apstājās visa vēlme pēc tāda... Tajā pašā laikā, man tik un tā, es gribētu redzēt, kā šis peldkostīms izskatās uz cilvēka bez 7 mēnešu grūtniecības...
Tajā brīdī, kad skatījos uz peldkostīmu, izleca čats "ja varu kā palīdzēt, esmu šeit".. Tā nagi niezēja uzrakstīt kaut ko ?
Bjork @ 07.05.2022 23:34https://izklaide.tv3.lv/slavenibas/foto-nelabvelis-apber-elinas-didrihsones-automasinu-ar-sadzives-atkritumiem/?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=share_buttons
visam ir lux kvalitāte līdz brīdim, kad uzvelk un pastaigā ilgāk kā uz bildēšanos 😄NeonsNeons @ 07.05.2022 19:22Jaunākajos storījos jau izskatās, ka otrai čībai dimanti ar aizbēguši ??? LUX KVALITĀTE , Tikai 32 eiro !
Elīna? Saplānos? :)Lilynim @ 08.05.2022 10:40No Dubaijas vina neko neparadija, lai tiesam baigi vairinatu interesi turp lidot, loti pavirsi visi story. Tur ir gan kultura, gan vesture. Pasi lidojam vismaz 3-4x gada, jau gadiem.. un ir nekustamais ipasums tur, tiesi del fakta, ka ir tik daudz ko darit.
Tie rajoni, kur vina palika, savu “prestizu “ ir zaudejusi, iespaidigi un skaisti, protams, nakts laika it ipasi, bet tas nav nekads prestizais gals. It seviski Marina kur katru nakti uz ielam tiek izmetati eskortu numurini un lapeles ?
Cerams, ka nakamo braucienu uz Dubaiju Elina saplanos labak un ja bus gatava necikstet par naudam, tad loti labu pirmo gimenes holiday tur ar mazuli var uztaisit, ta ka tiesam miligi un forsi, nevis tizloties pa vienu vietu tik.
Atliek tikai izdarīt secinājumus. 😃Mia6 @ 08.05.2022 13:05367 Butterfly drēbes andelē. Nevienam zīmolam tik daudz nav.
Bjork @ 08.05.2022 13:27Viņi paši caur andeli, izmantojot ļevos profilus, nevar laist preci pa kreiso??
Varbūt caur kādu profilu, bet šaubos dēļ tā, ka tur daudzām lietām ir samazināta cena pat uz pusi. Didra noteikti neiedos 30% atlaidi vai pat augstāk, viņai ir tikai 5 un 7% (retu reizi ir bijušas 20% max) bombiskās atlaides :D aaa un OMNIVA BEZ MAKSASBjork @ 08.05.2022 13:27Viņi paši caur andeli, izmantojot ļevos profilus, nevar laist preci pa kreiso??
😂😂 haha nebrinos, domaju tas peldkostims isti labi nestav uz auguma, ja nu vienigi pieteipoblacke @ 08.05.2022 12:56Didras bombiskais peldkostīms jau andelē, tas gan bija ātri :D
Pelnrukšķīte @ 07.05.2022 23:47Bez mentoriem..smieklīgi. Viņiem visa prieka vēsts ir mentori.
Mia6 @ 08.05.2022 13:05367 Butterfly drēbes andelē. Nevienam zīmolam tik daudz nav.
Bjork @ 08.05.2022 13:27Viņi paši caur andeli, izmantojot ļevos profilus, nevar laist preci pa kreiso??