Grūtniecei uzturēt standartus,kad nepazūd no kadra,varētu tiešām būt izaicinoši.Vienīgais par tiem pleķiem un pleķainajām modelēm...Es jau 4 gadus bez apstājas esmu uz paštonējošajiem.Brūna visu laiku,bet viņi nekad nav nākuši tik nesmuki nost.Labi,paduses varbūt brūnākas uz nedēļas baigām,bet nekad kājas,mugura vai rokas.Arī ņemu tumšākos,esmu bāla,bet vienreiz nedēļā ieejot vannā un ar skrubi noskubējoties,vakaros kā normālam cilvēkam dušā ar sūkli noskalojoties,viss tāpat ir glīti.Es piemēram jau startā kad lieku,kārtīgi ar krēmu iekrēmoju elkoņus,ceļgalus,pie pēdām un rokām un pēc paštonējošā uzlikšanas,uzreiz paberzēju ar sausu kosmētikas noņemšanai paredzēto (aizmirsu kā sauc.Nu baltās ripinas haha) kā arī dušojoties
visvairāk paberžu šīs zonas ar švammi un viss vienmēr vienā tonī.Baigi traki,ka ja jānosauc Latvijā netīrākais cilvēks,uzreiz galvā Didra ar savām modelēm.Meitenes!!! krēms-ar sausu sūkli noņemiet un izlīdziniet pēc uzklāšanas zonas,kuras nosaucu-dušā ar švammi un vannā skubris!!! Ievērojot šo,variet zieķēties kā es bez pauzēm,bet ka es jums saku,nu nebūsiet pleķainas.Un protams uzklājiet ar spec.cimdiņu nevis plaukstu.Cimdiņu mazgājiet pēc katras reizes😂 Liekas tik elementāri un to dara tik daudzas,bet uz to netīrību pretīgi skatīties,jo ziniet,kad izskatās,ka āda nogājusi?Tad,ja cimdiņš nav izmazgāts un uzklājas ne tikai jauns paštonējošais,bet arī sakaltis vecais+ krēms un āda,kas nonāk klājot.Kā arī ja tupa nav iets vannā un vecā āda nāk nost no netīrības.Tāpēc jaunu kārtu nekad,nekad,nekad nedrīkst likt,ja pēc vannas slaukoties,nāk kkur āda nost.Ejiet atpakaļ skrubēties.Ādai jābūt max.tīrai un sakrēmotai.😂