oranži baltas 😀 jēziņNeonsNeons @ 06.05.2022 14:20Didrai normāli pleķainas kājas ūdenī???
blacke @ 06.05.2022 14:30Es šokā, Elīna ielīda ūdenī, viņa peldas? Nopietni? Šis nu gan negaidīts pavērsiens :D
Fritatta @ 06.05.2022 15:05Didriķi šodien tik ļoti cenšas savas feik insta-dzīves un reklāmas dēļ; paciešas ja vēmiens nāk, Elča pat ūdenī ielīdusi, bet forums tik aprunā un aprunā ?
BlackIcee @ 06.05.2022 11:49
Tak viņa teica. Videoklipu no sevis un Čempiona, pie kaut kādas Naura supermīļas dziesmas.
Lukreecija @ 06.05.2022 14:51Ja godīgi, tad man atsita normālu cilvēku atpakaļ tie storiji, kur viņa uz ūdensmoča un kur peldas. Es ceru, ka viņa izbaudīja. Tiešām bija prieks skatīties, līdz brīdim, kad atkal reklamē savus bezvīļu trusikus.
reina @ 06.05.2022 17:59O, didriķi atgādināja, jau bija piemirsies - "tu esi mana miera (hu)-osta" ??
visu laiku kopā viņi noteikti nav, tai Jūlijai pavisam citas izklaides citās vietās, ēšana, tuksnesis, dejotāji, viņiem vēl cits pāris klāt arī. Gan jau satikās Naurim par godu un izpildīt Aināra sektas uzdevumus pilsētā.blacke @ 06.05.2022 12:24Vai, vai, vai un pēkšņi Annas storijos redzama Jūlija, kā jau sākumā minēju,ka noteikti ir visi kopā :D
Un Nauris uz ūdens? Elīna tak vienmēr kladzinājusi,ka viņam slikti paliek :D
kaut kas tajos koferos ir, jo bija svars par lielu, dabūja piemaksāt. Tā vismaz teica. Varbūt tur drīzāk aizķeršanās ar saturu, nevis svaru bija 🙃Khali @ 06.05.2022 13:54
Jocīgi ka tā tiek slēpti. Ne pieminēti, ne rādīti.
Tā pat Elīna teica, ka koferi, ko līdzi ņem ir pārbāzti. Jocīgi Nauris visu laiku vienās un tajās pašās drēbēs, arī Elīna diez ko nemaina drebes, arī Butterfly drēbes nav nemaz tik daudz līdzi, lai būtu pārbāzti koferi.
Tas tikai nozīmē, gaidiet jauno kravu drīz no Dubaijas.
LiepaShmiepa @ 06.05.2022 18:28visu laiku kopā viņi noteikti nav, tai Jūlijai pavisam citas izklaides citās vietās, ēšana, tuksnesis, dejotāji, viņiem vēl cits pāris klāt arī. Gan jau satikās Naurim par godu un izpildīt Aināra sektas uzdevumus pilsētā.