BB @ 05.05.2022 15:09Nē, Nauris uzreiz teica. "Mēs nostaigājām20 km. Man ck čībām arī tā ir. Tā ir ar jauniem apaviem" tādā stilā
Dzidra Zupa @ 05.05.2022 14:33
Jeb**! ??
L.. @ 05.05.2022 15:20Labā ziņa - Didras tēls sāk graut Tauriņu. Ja viņa turpinās reklamēt savas šmotkas uz sava netīrā un (atvainojos, bet nu) pretīgā auguma (un te nav runa tikai par slimīgo tievumu, bet netīrību utt), tad Tauriņam paredzu īsu mūžu. Varēs pēctam vienistabas dzīvoklītī sākt visu no jauna ar sabojātu izskatu, veselību un kā vientuļā māte.
Dzidra Zupa @ 05.05.2022 14:33
Jeb**! ??
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 ej tu nostBB @ 05.05.2022 14:11https://failiem.lv/u/qgyguf6b3
Nu bombiska modele..tā it kā citas nebūtu, ka pašai viss jādara ar tādu paskatu
KlimpaKlinta @ 05.05.2022 15:56
Vina laikam nesaprot,ka var rasties infekcija kaut caur mazako bruci
Zinot to kaaa taupa naudu,plāksterus nemaina un nekādu aseptiku neievēro del veselibas stāvokla,venam,grutniecibas...ipasi karsta laika ,mikroorganismiem super laba klimataa.
viņa ne tikai pārfilmē, bet tieši šiem jaunākajiem ir samontēts, nopublicēts, uzmontēts jauns ar mazām izmaiņām, izdzēsts vecais un ielikts jaunais. Nekas daudz tur nepamainījās, kāda suņa pēc to ir jādara? Sēž savā kafenē un 10x skatās savus jau nopublicētos storijus, līdz atrod, ka viņai kāja par resnu izskatās vai kaut ko tikpat stulbu, tāpēc dzēš ārā un montē citu?BlackIcee @ 05.05.2022 16:15Šķiet, ka agrāk viņa tik intensīvi nepārlika story. Jau kuro reizi ieliek, un pēc stundas jau atkal citi story, cik x viņa ieraksta savas runas? Būt viņas ceļabiedram noteikti ir tīrākās mocības..
Candycane @ 05.05.2022 16:18Es pareizi saprotu,ka viņa atkal nepaņēma neko no pusdienu piedāvājuma, bet gan atsevišķi par 15 EUR piepirka sev gaļas bumbiņas,lai nav jāed treknais burgers, no kura cm nāks klāt?
Candycane @ 05.05.2022 16:18Es pareizi saprotu,ka viņa atkal nepaņēma neko no pusdienu piedāvājuma, bet gan atsevišķi par 15 EUR piepirka sev gaļas bumbiņas,lai nav jāed treknais burgers, no kura cm nāks klāt?