Elizabeteputnos @ 02.05.2022 01:09
Likt storijus ar laika nobīdi ir ļooti populāri influenceriem. Nezinu vai instagrams, bet Facebook biznesa lapām ir iespēja uzlikt taimeri, cikos lai konkrēts posts būtu publiskots. Tam ir divi iemesli: ļoti ērti, ļauj taupīt laiku. Pa dienu safilmē ko gribi, tad vēlāk rediğē - griez, liec filtrus utt, lai smuki. Uzreiz to darot aizņem nenormāli laiku. Otrs iemesls - drošībai. Influenceriem un pat vnk instagram lietotājiem to pat iesaka. Piem.posto no kafejnīcas nevis tad, kad tur esi (kāds dīvainis, stalkotājs var uzrasties), bet kad jau vietu esi pametis.
Man personīgi netraucē tas, ka storiji tiek likti ar laika nobīdi. Kā arī es nekad neesmu sapratusi tos influencerus, kas jau laicīgi atvainojas saviem sekotājiem un paziņo par to, ka piem. nākamās 24h neko nepostos un paņems "me time". Kapēc par to ir jāatvainojas? Tas ir viņu personīgais instagram un ar savu laiku un instagram viņi var darīt, ko grib. Arī biznesiem ir brīvdienas un uzņēmumi neatvainojas par to, ka būs slēgti 2 dienas nedēļā.
Nedaudz ārpus Miss Didī tēmas: Esmu redzējusi arī tādas pērles, kā ceļojumu blogere stāsta, ka viņai esot bijis grūti ierakstīt nākamos storijus, esot 4x pārfilmējusi, jo neesot zinājusi, kā to pareizāk pasniegt, viņai bail, ka daudzi viņu pēc tiem storijiem nesapratīs, lūdz viņai neko nepārmest un nerakstīt DM. Beigās tie storiji bija par to, kā viņa vegāne būdama, esot zivi apēdusi pirmo reizi 4 gadu laikā, jo organisms esot dzīvnieku proteīnus prasījis. Seriously? Es sekoju tam profilam vairākus gadus, nekad tur nav bijis popularizēts vegānu dzīvesveids, bet ceļojumi. Nekad nebūtu iedomājusies, ka tas ir baigais big deal! Bet tas laikam tāpat kā ar Didī laimes ratu, arī tur es nekad nebūtu iedomājusies, ka man tagad jāraud par to, ka neļauj filmēt storijus kādā konkrētā vietā. Brīžiem skatos uz tiem instagram cilvēkiem un nesaprotu uz kuru pusi iet pasaule. Jo lielāks idiotisms tiek pasniegts publiski, jo lielāka popularitāte.