Ebigeila @ 29.04.2022 21:25Viņa vispār pēc dzemdībām, da jebkādām, būs spējīga piecelties no gultas? Ja viņa tagad sver 55kg,piedzims mazais,uzreiz 10 kg nost. Reāli paliek pāri 45 kg smags ģindenis. A kur vēl asiņu zaudēšana dzemdību laikā un pēc tām.... Man mati saceļas stāvus domājot.
Pelnrukšķīte @ 29.04.2022 22:00Skatos uz tām One size biksēm, kuras viņa reklamē.
Elīn, saprotu taču, tu neesi L izmērs. Tas, ka tev ir puncis, nenozīmē, ka tev vajadzīgs liels apģērba izmērs.
Normālām sievietēm, kurām der L izmērs, lielāks nav tikai vēders, bet arī dibens, gurni, ciskas. Viss ir lielāks.
Khali @ 29.04.2022 22:07
Tā pat kā tā one size īsā puķainā kleita, ko šodien mērīja un teica, ka der līdz 4XL.
B**** Please
Tikai tāpēc ka viduklī S kleita ir over-size, tas nemaina faktu, ka rokas un plecu apkārtmērs ir S.
Apaļam cilvēkam tā one size kleita būtu lakats uz galvas.
Tāda modes dāma bez jebkādas izglītības. Ka tik iesmērēt
Pamanijāt kā viņa pārlika storijus tikko ar #barteris? 😂 Un vēl rakstīja iepriekšējos, ka Anniņa @annas_perle ar viņiem uz Dubaiju braukšot? Bet pārliktajos storijos tas atkal nav rakstīts 😅 Dīvaina tā Didra 😬😂
daaaa, es par to pašu domāju. Man S izmers. Pasūtīju kleitu one size vai oversize es neatceros, bet isak sakot reklamēja ka der līdz pat L. Uzmērīju, der, bet teiktu, ka uz auguma. Iedevu māsai pamērīt uz stabilu M. Ha- tika iekšā? Nē. Tie visi izmeri ir izdomājums. Tas ka viduklī gumija un var izstaipiit lidz pedejam nenozime ka derēs M,L,XL. Ja agrak bija fight par krāsu atbilstibu tad tagad par izmeriem.Vienkarsi @ 29.04.2022 23:09Viņiem vajadzētu kādreiz paņemt normālu XL vai XXL modeli un parādīt, kā tās drēbes izskatās uz fotmīgām sievietēm nevis plakaniem dēļiem, kā tagad....
Lai gan droši vien tāpēc arī nav redzamas tādas modeles, jo paši ļoti labi zina, ka nemaz neder tas drēbes nevienam, kam ir lielāks izmērs.
bikses es tur neriskētu ņemt:DPelnrukšķīte @ 29.04.2022 22:00Skatos uz tām One size biksēm, kuras viņa reklamē.
Elīn, saprotu taču, tu neesi L izmērs. Tas, ka tev ir puncis, nenozīmē, ka tev vajadzīgs liels apģērba izmērs.
Normālām sievietēm, kurām der L izmērs, lielāks nav tikai vēders, bet arī dibens, gurni, ciskas. Viss ir lielāks.
vairāk! Viņa NEKAD agrāk neteica savu svaru, teica, ka nepatīk svērties utt. Rādija mēriņus. Jn tad, kad tiešām izdila BOOOM parādijās svari.AnnijaB @ 29.04.2022 21:3255kg
viņa teica cik kg sver, kad uzskaitē stājās. ;)chiepinja @ 30.04.2022 06:56vairāk! Viņa NEKAD agrāk neteica savu svaru, teica, ka nepatīk svērties utt. Rādija mēriņus. Jn tad, kad tiešām izdila BOOOM parādijās svari.
Vienkarsi @ 30.04.2022 08:24Es laikam tikko kaut ko atkodu.
Didra devusies ceļojumā kopā ar "Annas Pērle" īpašnieci - abas ir draudzenes. Pēc vakardienas storijiem var saprast, ka viņai tur ir barteris...
Droši vien toreiz tāpēc arī varēja tik nejauki uzrakstīt manikīra meistarei par bērēm, jo salons tak pieder druškai.
Dzidra Zupa @ 30.04.2022 08:33
Neko tu neatkodi. ?
Didrihsone un Annas pērle īpašniece ir no Prieka vēsts sektas.
Uz Annas pērli Didrihsone negāja vairāk kā gadu, bet gan brauca pie manikīra speciālistes uz Jūrmalu. Manikīra speciāliste, pret kuru Didrihsone izturējās kā pret kājslauķi, nestrādā Annas pērlē, viņai ir savs salons/darba vieta.
AnnijaB @ 30.04.2022 06:59viņa teica cik kg sver, kad uzskaitē stājās. ;)
diemžēl jāpiekrīt katram vārdam!Clara @ 30.04.2022 09:55Meitenēm, kuras te jūsmoja, ka jenots būs labs tēvs, es atvainojos, bet ne sūda viņu tā saukt nevar, ja viņš ir mierā ar to, ka viņa topošā bērna māte izskatās tā. Viņai galvu vajadzēja sakārtot, pirms palikt stāvoklī. Tas kompleksainais cilvēks... viņa visu ir izdarījusi, ko jenots vēlas, pat bērnu. Pati tak teica pāris mēnešus pirms grūtniecības, ka vēl ne, nav gatava utt. Un te-hops. Jo jenotiņš gan taču ļoti jau gribēja? Sviests, reāli stulbi, ka meitene ar kompleksiem sapinās ar čali, kurš iedzina viņu vēl lielākos. No otras puses, labi, ka abi ir kopā, vismaz citiem cilvēkiem "nepalaimēsies" ar šiem sapīties. Jenots gribēja apprecēties ar skaistu, uztjūnētu čiku, bet dabūja kolhoznieci ?