Lukreecija @ 28.04.2022 23:20Tomēr šī ir vienīgā lieta, kurā es Elīnu neapstrīdu. Nu un, ka nav vakcinējusies? Es arī neesmu un netaisos to darīt.
Visi tā skrēja pēc vakcīnām, bet tie, kuri ir 3x vakcinējušies, man zināmie saslimst smagāk un biežāk!!! Tad jēga - kāda?
Pārējais viss ir kosmoss no viņas :D
Ar nepacietību gaidu Dubaija piedzīvojumus un pārdzīvojumus :D
Krizdole @ 28.04.2022 23:44
Bet kā viņi varēja apmeklēt to kino un ikea, ja nebija potēti? Sanāk, ka muhļījās. Man arī nekas nav pret nepotētajiem, katrs dara, kā grib, bet tad pastāvi par savu nostāju, nevis melo, jo, redz, gribas to vai šo.
Lukreecija @ 28.04.2022 23:20Tomēr šī ir vienīgā lieta, kurā es Elīnu neapstrīdu. Nu un, ka nav vakcinējusies? Es arī neesmu un netaisos to darīt.
Visi tā skrēja pēc vakcīnām, bet tie, kuri ir 3x vakcinējušies, man zināmie saslimst smagāk un biežāk!!! Tad jēga - kāda?
Pārējais viss ir kosmoss no viņas :D
Ar nepacietību gaidu Dubaija piedzīvojumus un pārdzīvojumus :D
Pārslimošanas sertifikāts.Krizdole @ 28.04.2022 23:44
Bet kā viņi varēja apmeklēt to kino un ikea, ja nebija potēti? Sanāk, ka muhļījās. Man arī nekas nav pret nepotētajiem, katrs dara, kā grib, bet tad pastāvi par savu nostāju, nevis melo, jo, redz, gribas to vai šo.
Krizdole @ 28.04.2022 23:44
covids beidzies!!!! Paldies Dievam! 🤣🤣🤣 aaarprāts kas par muļķībām 😂😂Eniijaa @ 28.04.2022 22:33Kuram vispār satrauc kurš ir vakcinējies vai nē...
Man ir pilnīgi vienalga par citiem. Lai tak staigā apkārt ?
Te jau daļa novakcinējušies zombiji... Tik aplauzušies, ka covids beidzies
Liveandletlive @ 29.04.2022 10:39Katrā ziņā pirmo reizi redzu gadījumu, ka līdz 30 nedēļām kg ir minusos. Es ceru, ka dēļ novārguša organisma citi bērni tādai daunei nepieteiksies.
ārstam esot vienalga 🤷🏽♀️MinkaMurrrrr @ 29.04.2022 10:57
Man līdz 20 kurai nedēļai svars kritas, un daktere prasīja vai es ēdu. Un kad atbildēju , ka jaa ēdu. Un kā apetīte pat ir laba. Man lika dzert vitamīnus jo neesot labi, ka esmu pusē un svars tikai krīt.
Un paziņai arī krītas svars, bet viņai arī bija slikta dūša tiešām visu laiku. Viņai teica ja tā turpināsies būs jāiet slimnīcā.
Takā tiešām nesaprotu, tūlīt 30 nedela un viņai neviens neko nesaka ka krītas svara ? ???