kaa zini,ka jau 2x mainīja? Slepenais avots vai pati afiseja? Vina tak salīdzinoši nesen uzlika!Paruukgalva @ 26.04.2022 16:57Elīna pati nav apmierināta ar saviem zobiem, un pie viņas zobiem ir vainīgs ārsts Raivis, kurš domā tikai par naudu, un neko citu. Atceraties slaveno skandālu kur Didī pateica, ka neatbalsta gejus? Atceraties, Raivis iepostoja storiju, kā nu Elīna tagat viņam acīs rādīsies, šis storijs izgaisa gaismas ātrumā. Kā jums šķiet kāpēc? Tāpēc, ka Raivis sabijās, ka no reklāmas nesanāk pamatīga anti reklāma. Tāpēc arī didrihsone par zobiem runā tik maz un neko labu īsti nesaka. Viņa ir jau 2 x mainijusi kroņus.
Mezavavere @ 26.04.2022 16:59kaa zini,ka jau 2x mainīja? Slepenais avots vai pati afiseja? Vina tak salīdzinoši nesen uzlika!
Paruukgalva @ 26.04.2022 16:57Elīna pati nav apmierināta ar saviem zobiem, un pie viņas zobiem ir vainīgs ārsts Raivis, kurš domā tikai par naudu, un neko citu. Atceraties slaveno skandālu kur Didī pateica, ka neatbalsta gejus? Atceraties, Raivis iepostoja storiju, kā nu Elīna tagat viņam acīs rādīsies, šis storijs izgaisa gaismas ātrumā. Kā jums šķiet kāpēc? Tāpēc, ka Raivis sabijās, ka no reklāmas nesanāk pamatīga anti reklāma. Tāpēc arī didrihsone par zobiem runā tik maz un neko labu īsti nesaka. Viņa ir jau 2 x mainijusi kroņus.
thrfrweare @ 26.04.2022 14:01Oh my, https://vm.tiktok.com/ZMLppUGYq/ neticu savām acīm ?? dienas trauma
Estere8 @ 26.04.2022 18:31Teikšu godīgi, mani fascinē, cik ļoti šis forums var nolikt PILNĪGI VISU, kas tiek darīts ? Neironizēju, man tiešām liekas fascinējoši, ka pilnīgi katrs didras izgājiens tiek pārvērsts par AK MANS DIEVS, KĀ TĀ VAR ?
Protams, viņas ilgstošais tupums jau ir iespiedies atmiņā un katra jauna parādīšanās tikai atkal un jau uzjundī to... Bet tāpat amizanti.
Skatījos uz vēderu un domāju, ka forša/unikāla pieeja. Jā, kombo ar tērpu garām, vispār daudz kas garām, bet forumā ienākot liekas, ka vissvētākās šausmas.
Tāpēc laikam tik izklaidējoša vide :)
kārtējais pierādījums,ka lasa šeit katru dienu 😂Sambika @ 26.04.2022 18:50Ievērojāt, ka viņa ir nogriezusi birku mammītes ''šūtajam'' rozā kostīmam? :D awww
Kaijulens @ 26.04.2022 18:49
līdzīgi domāju.
Jā, var nepatikt izskats vai runas stils, bet te kritizē visu, pat viņas purkšķi te apzēlēs ntās lpp.
Globāli- Elīna neko sliktu nav izdarījusi. Ņemās ar savām lupatām, grūtniecību un darba attiecībām.
Varbūt tiešām latvietēm ir tāds stils visus nolikt, kuri nestrādā 9-17, nenēsā melnus svārkus līdz celim un nav apprecējušās ar galdnieku Gati?
nekā, tikai otrā pusē (acīmredzot vai nu šie, vai iepriekšējie video bija spoguļattēlā, man šķiet, ka iepriekš bija otrādi)Sambika @ 26.04.2022 18:50Ievērojāt, ka viņa ir nogriezusi birku mammītes ''šūtajam'' rozā kostīmam? :D awww
mikina @ 26.04.2022 16:02prekškam vispār to sūdu zieķēt? Lai ķipa ego augstāks? aizbrauc uz siltajām zemem un nosauļojies..domāju, ka tie paštonējošie neko labu nedara ādai gadiem ejot.