Filomena @ 24.04.2022 22:35
Viņa vienmēr visu "lopsē" no pannas vai katla. Vienmēr par to nobrīnos.
Beach @ 24.04.2022 22:46Nesanāca attēlus pievienot - https://failiem.lv/u/su8nju2tt#/
Silla @ 24.04.2022 22:05viņa live vispār netīšām uz bērnu pateica viņa un ātri izlaboja pateica viņš ?
Beciņa @ 24.04.2022 22:35Tas viņas dzīvoklis ir max bezgaumīgs. Viss marmorā un tā guļamistaba ir vispār dīvaina. Kaut kādi spoguļi ne pa ķeksi.. nu pilnīgs čigānu midzenis
sla @ 24.04.2022 23:09
Nu nez, man patīk. Viņa ir laimīga, tādā vecumā atļauties tādu augstas klases dzīvokli, lielākā daļa Latvijā dzīvo graustos ar vecām PSRS mēbelēm. Kaut vai man viņa kā cilvēks nepatīk, bet varu derēt, ka lielākai daļai skauž, ka viņa tādā dzīvo, kaut arī paši nevarētu tādu atļauties, nekad neatzīs... vieglāk pateikt, ka bezgaumīgs, bet dziļi sirdī pati dzīvotu tādā.
jocīgs apgalvojums, diezin vai lielakaa dala dzīvo graustos :D Es varu likt roku uz sirds, es negribētu dzīvot tādà marmora paradīzē. Bezgaumibas kalngalssla @ 24.04.2022 23:09
Nu nez, man patīk. Viņa ir laimīga, tādā vecumā atļauties tādu augstas klases dzīvokli, lielākā daļa Latvijā dzīvo graustos ar vecām PSRS mēbelēm. Kaut vai man viņa kā cilvēks nepatīk, bet varu derēt, ka lielākai daļai skauž, ka viņa tādā dzīvo, kaut arī paši nevarētu tādu atļauties, nekad neatzīs... vieglāk pateikt, ka bezgaumīgs, bet dziļi sirdī pati dzīvotu tādā.
sla @ 24.04.2022 23:09
vai ne?! Ir taču galu galā Fb tik daudz lapu, kur šuj uz pasūtijum drēbītes , liec kopā ko gribi . Labāk jau laikam pačīkstēt ,lai fanītes iedrošina uz bērnu kolekciju🤦🏽♀️MikaR @ 25.04.2022 07:23Pēdējajā storijā, kur nopirkusi bērnam drēbes čīkst, ka nav Lv izvēle, un grib to mainīt. Ir taču tik daudz Lv zīmolu un ne kosmiskam cenām. Un tas komplekts tiešām nebūs zīdainim…
NeonsNeons @ 25.04.2022 07:43vai ne?! Ir taču galu galā Fb tik daudz lapu, kur šuj uz pasūtijum drēbītes , liec kopā ko gribi . Labāk jau laikam pačīkstēt ,lai fanītes iedrošina uz bērnu kolekciju??♀️