Brumette @ 26.01.2020 21:24
Es ieliku sirsniņu komentāram kas bija zem skatogu bildes kur cilvēks bija uzrakstijis ka viņi abī kā amsterdamā uz sarkano lukturu ielas.
Storiji man neradas jau sen jo iepriekš esmu dalījusies ar viņas veikala darbību publiski un rakstījusi publiskas atsauksmes un komentārus kā vienā tā otrā profilā un fb kad vel tāda lapa bija, bet parcik fb bija pārsvarā tikai sliktas atsauksmes tā tika dzēsta.
Acīmredzot es viņai apniku un lai lieki vairs nemaisu gaisu un mani komentāri vairs nav jādzēš viņa mani nobloķēja
elīn, tu nepadomāji, ka varbūt kāds nejauši uzspiež sirsniņu hate komentāram un tu viņu bloķē
Man nav ko @ 27.01.2020 11:45
Jā ;( Es lasīju komentārus, skrolloju lejā un kamēr skrolloju, tikmēr netīšām uzspiedās like tam komentāram (kas notiek diezgan bieži) un jau esmu bloķēta ;(
un tās pašas izskatās pēc ķēma. Laikam nezina par to, ka tagad labāk staigāt ar dabīgām un smukas ataudzēt, nevis kaut kādiem kaijas spārniemBlanche @ 27.01.2020 12:11Skatoties to video un citus storijus, kur viņa mokās ar tām uzacīm, nesaprotu, kāpēc vēl nav aizgājusi, lai uztaisa pernamentās. Atvieglotu ikdienu un nebūtu jāsmērējās viņai. Lūpas sašpricētas, skropstas pieaudzētas, mati pielikti, krūtis mākslīgās. Bet uzacis dabīgās..
Brunetee @ 27.01.2020 11:51Izskatās, ka viņai asaras acīs un nemaz tik drosmīga vairs neizskatījās, kad aprunāja forumu ?kaut kā tā balstiņa psiholoģiska krita uz leju un noteikti pēc tam pukstēja 3h un vēl raudāja?aahh tāds cepiens
Skatoties to video un citus storijus, kur viņa mokās ar tām uzacīm, nesaprotu, kāpēc vēl nav aizgājusi, lai uztaisa pernamentās. Atvieglotu ikdienu un nebūtu jāsmērējās viņai. Lūpas sašpricētas, skropstas pieaudzētas, mati pielikti, krūtis mākslīgās. Bet uzacis dabīgās..
Pormifē @ 27.01.2020 14:06Manuprāt drīz Elīna toč sūdzēs tiesā šito forumu. ?
nevaru sagaidīt ???Pormifē @ 27.01.2020 14:06Manuprāt drīz Elīna toč sūdzēs tiesā šito forumu. ?