MinkaMurrrrr @ 24.04.2022 13:06
Tur viņš neko nesak. Melnā bilde ar uzrakstu
1 storijs - nop ...
2 storijs -nevaru vairs
leldinjaaa @ 24.04.2022 13:56
Varbūt vairs nespēj izlikties un ir gatavs iznākt no skapja? ?
Dzidra Zupa @ 24.04.2022 14:21Šīs atbildes parāda tik to, cik viņa ir sekla, dumja būtne. Par ko ar šādu cilvēku varētu runāt pie kafijas krūzes? Tie viņas ceļojumi ir sūC. Vēsture viņai neinteresē. Grāmatas nelasa. Teātris neinteresē. Tā ar nodzīvos atlikuso mūžu ar ķīnas lupatām, fake somām un tunča groziņiem. Skumji. Ko tāda varēs savam bērnam iedot? NEKO. Izaugs kārtējais dumjais cilvēks. Velti nodzīvota dzīve viņai.
.Eksperte. @ 24.04.2022 09:51Lasu un mazliet brīnos. Daudziem vispār nav izpratnes, ko nozīmē darbs, ko nozīmē savs bizness un ko var sasniegt ar daudz un smagu darbu. Nesaku, ka viss legāli un tīri tur, bet nu... tas laikam ir arī iemesls, kapēc daudzi tā arī neiziet ārā no sava īrētā dzīvokļa rutīnas un no rokas mutē.
Dzidra Zupa @ 24.04.2022 14:21Šīs atbildes parāda tik to, cik viņa ir sekla, dumja būtne. Par ko ar šādu cilvēku varētu runāt pie kafijas krūzes? Tie viņas ceļojumi ir sūC. Vēsture viņai neinteresē. Grāmatas nelasa. Teātris neinteresē. Tā ar nodzīvos atlikuso mūžu ar ķīnas lupatām, fake somām un tunča groziņiem. Skumji. Ko tāda varēs savam bērnam iedot? NEKO. Izaugs kārtējais dumjais cilvēks. Velti nodzīvota dzīve viņai.
salsstandzina @ 24.04.2022 14:52skatoties pēc @butterfly.lv storijiem, šodien vajadzēja būt live ar vīriņu ❤️❤️bet tā arī nav noticies. kā jums liekas, šamējie sastrīdējusies?
Silla @ 24.04.2022 15:23skatos baķerflaaaj live. Ak Elīna pat nezin kā internetveikala sauc bikses ar platajiem galiem, prasa Naurim. Tad vel jauta vai tiešām maksa 27€ bikses vai nebija letak? vīrs man blakus tikmer pasaka “bla viņa ir tak divaina un kapec es taaa negerbos ka biju stavokli” ?
aija93 @ 24.04.2022 15:56Hei, didī, a cikos tad tu tās zeķes velc virsū? Tās ir jāvelk jau no paša rīta, protams, pēc dušas utml, bet ne jau pēc nez cik storiju ierakstīšanas, beigās jau pusdienlaiks un zeķes vēl pat nav uzvilktas ?
+++BB @ 24.04.2022 18:25Es gan neticu nevienam viņas vārdam. Ja katram savas intereses un prioritātes. Bet tik tukšu cilvēku sen neesmu redzējusi