Ketija123 @ 25.01.2020 21:16Par to milzīgo makeup kārtu ikdienā un līdzību ar drag queen piekrītu. Liekas, ka viņa nesaprot, ka ādai ir nepieciešams arī elpot un atpūsties, kā arī laikam viņu neuztrauc, ka pārmērīga un regulāra dekoratīvās kosmētikas lietošana veicina priekšlaicīgu ādas novecošanos. Cerams, vismaz pirms gulētiešanas viņa to kārtu rūpīgi notīra, nomazgā seju un uzklāj kādu krēmiņu.
Pormifē @ 25.01.2020 19:12https://failiem.lv/u/dmmzjfxd
Cik Elīnai ir gadu? ?
Persephon @ 26.01.2020 01:25Oj, jā, kā es jums piekrītu - Elīna diiiikti daudz pa daudz "uzkačājusi" sevi - viņa noteikti izskatās daudz, daudz vecāka, bieži pat tāda uzpampusi un kad uzvelk vēl tādu garu bēšu kardiganu ar pūciņām priekšā - izskatās baisi.. ? Pirms visiem "uzlabojumiem" bija daudz glītāka :)
Drēbes pilnīgi piekrītu - lupatas, kas pasniegtas skaisti, bet būtību jau tas nemaina
es nezinu, kas par sviestu tas ir, bet man arī parādās, ka esmu sākusi sekot dažiem profiliem, ko pat neesmu skatījusies. Arī skatosstorijos kaut kas jauns un neredzēts- wtf? Tā kā maz kam sekoju, pamanīju- pēdējā mēn laikā jau 3 tādiem atsekoju ?bigsister @ 26.01.2020 13:36Es nesekoju didrihsonei, bet šat, tad pati sameklēju un paskatos. Un šodien kāreiz no rīta paskatījos un tagad ieeju savā IG un man viņa jau storijos rādās. Man tāds wtf, jo sanāk sistēma automātiski uzliek, lai es sekotu, kaut arī pati neesmu spiedusi.
Tad nu sanāk, ka atkal kārtējā, kas nopirkusi programmu, lai mākslīgi audzētu sev sekotājus.
Vai arī tam ir cits izskaidrojums :D
Maddie227 @ 26.01.2020 15:15Jaunākajās bildēs ar tiem čirkainajiem matiem man viņa nedaudz atgādina Pugačovu.
Kā jau vienmēr tās gramatikas kļūdas, es laikam nekad nesapratīšu, kā var kaut ko publicēt, nepārlasot..