Leora @ 23.01.2020 02:55Nu ko tad neklacojies vel par Paulu Freimani, Livu Berzinu? Tas pats fitnesa klubs.. gaidu jaunako fantazejumu ?
Isseyy @ 23.01.2020 02:40Man vispār šķiet muļķīgi, ka Kalmanei ir savs fitnesa plāns, lai gan viņa pati nemaz nav nekāds fitnesa guru, un 100% to plānu nav pati sastādījusi. Izskatās ka seko stereotipiem kā piemēram Kim/Khloe Kardashian. Abas pilnas ar silikonu bet rāda ka sporto, lai apmuļķotu cilvēkus.
Leora @ 23.01.2020 02:55Nu ko tad neklacojies vel par Paulu Freimani, Livu Berzinu? Tas pats fitnesa klubs.. gaidu jaunako fantazejumu ?
Komēta @ 23.01.2020 07:09
Paula piedalās diskusijās, stāsta par sportu, kas pareizs, kas nepareizs, parāda, iet uz intervijām gan tv, gan žurnālos. Kalmanes vienīgā intervija par sportu ir instagram jautājumu sadaļa, kur uz jautājumu cik ilgi viņa nodarbojas ar sportu atbilde ir “ vairākus gadus”.
Diamond- @ 23.01.2020 00:29Te jau sen tika apspriestas Elīnas prasmes un zināšanas izteikties un rakstīt latviešu valodā. Beeeet kronis šim visam pasākumam ir viņas profilā norādītā adrese jaunajam veikalam. ?
Elīna, ja Tu šo lasi, lūdzu, uzraksti pareizi. Citādāk nebrīnies, ka neviens klients neierodas.. nevar tak atrast tādu adresi. ??
Dansone @ 23.01.2020 08:36
Vai tad nav pareizi?
Vismaz tagad šķiet, ka ir. ?
Blanche @ 23.01.2020 08:30
Komēta piedalās diskusijā, lai gan sākumā teica, ka ir apņēmusies nejaukties citu dzīvēs. ???♀️
NAVMANKOTEIKT @ 22.01.2020 20:42
Tu šaurā stiene! Aizver savu muti, es runāju ko zinu! Figūras tips? Tad kādēļ kalmane kādreiz bija resna un viņas viduklis nebija šāda tipa! Es ļoti labi personīgi zinu, ka viņa lika kur lika. Un viņš reizes viņa palielināja dirsu! Sākumā tauki no kājām 2x implanti. Un man tev te nav nekas jāpierāda! Man pat ir vienalga tava šaurā piere. Hahah
Blanche @ 23.01.2020 08:30
Komēta piedalās diskusijā, lai gan sākumā teica, ka ir apņēmusies nejaukties citu dzīvēs. ???♀️
Tiešām uz tām "Paldies" kartiņām ir rakstīts "pakots īpaši tev" ????
PAKOTS ?? ??? Vēl smukāk nevarēja uzrakstīt ?
Viņām nav draugi, kam pajautāt kā būtu pareizāk vai smukāk ? ?