truedeee @ 22.01.2020 11:00kā var domāts , ka Santai nav silikons? Viņai daži topiņi bez krūštura un tur jau uzreiz var redzēt
Leora @ 22.01.2020 08:44Ir Elinai silikoni 100%. Nekad no pienemsanas svara nebus ta, ka dvars nak uz kajam, dibena un uz krutim, bet uz vedera ne. Peldkostimos vinai tachu nav push up. Ir ir vinai ieliktas krutis, pirms kazam ar Nauri ielika. Tas ir acimredzami!
Bellatresa @ 22.01.2020 11:19
Viņa pirms kāzām strādāja Guess un nebūtu bijusi tāda nauda par ko likt implantus.
Zinu reālus piemērus, kurām viduklī neiet labumā un arī viņas mammai ir tāds pats augums kā Elīnai, ja uzvliktu abas vienādas drēbes, to redzētu. Protams, ka viņas ir māte un meita, gadu starpība, bet viņas mammai augums kā meitenei un viss labumā iet citur, izņemot uz vēdera. Arī rados tāda veida auguma aprises. Nav melots, ka Elīna Jums IG teica par to, ka no mammas augums.
Tā tev ir kaut kāda stulba spītība neredzēt acīmredzamo? :D Ļoti tupam cilvēkam jābūt, lai domātu, ka tās silikona kannas ir īstas. Vēl rēcīgāk man šķiet, ka tu uzskati, ka tie ir tauki, kas vnk sasēdušies ideālās vietās. Tad jau lūpās viņai arī vienkārši tauki tā veiksmīgi nobāzējušies. :D Kas par idioti...Bellatresa @ 22.01.2020 11:19
Viņa pirms kāzām strādāja Guess un nebūtu bijusi tāda nauda par ko likt implantus.
Zinu reālus piemērus, kurām viduklī neiet labumā un arī viņas mammai ir tāds pats augums kā Elīnai, ja uzvliktu abas vienādas drēbes, to redzētu. Protams, ka viņas ir māte un meita, gadu starpība, bet viņas mammai augums kā meitenei un viss labumā iet citur, izņemot uz vēdera. Arī rados tāda veida auguma aprises. Nav melots, ka Elīna Jums IG teica par to, ka no mammas augums.
Crazy Eyes @ 22.01.2020 11:35Tā tev ir kaut kāda stulba spītība neredzēt acīmredzamo? :D Ļoti tupam cilvēkam jābūt, lai domātu, ka tās silikona kannas ir īstas. Vēl rēcīgāk man šķiet, ka tu uzskati, ka tie ir tauki, kas vnk sasēdušies ideālās vietās. Tad jau lūpās viņai arī vienkārši tauki tā veiksmīgi nobāzējušies. :D Kas par idioti...
Komēta @ 22.01.2020 13:56Esat redzējušas Terēzu Kalmani? Varbūt arī viņai viss ir dabīgs??
Stāsta , ka iet uz sporta zāli, bet es ar sportu nodarbojos jau vairākus gadus un varu pateikt, ka dažos video kurus viņa ir likusi taisa nepareizi vingrinājumus. Un esmu redzējusi kur viņa youtube reklamē klīniku , kurā pārtaisījusi savas ausis un tā klīnika dara arī citas lietas- liek implantus, atsūc taukus no vedera un ieliek tev dibenā. Runājot par Kalmani. Tā kā viss ir iespējams.
Viņa arī savos storijos ir teikusi, ka ir likusi pupusKomēta @ 22.01.2020 13:56Esat redzējušas Terēzu Kalmani? Varbūt arī viņai viss ir dabīgs??
Stāsta , ka iet uz sporta zāli, bet es ar sportu nodarbojos jau vairākus gadus un varu pateikt, ka dažos video kurus viņa ir likusi taisa nepareizi vingrinājumus. Un esmu redzējusi kur viņa youtube reklamē klīniku , kurā pārtaisījusi savas ausis un tā klīnika dara arī citas lietas- liek implantus, atsūc taukus no vedera un ieliek tev dibenā. Runājot par Kalmani. Tā kā viss ir iespējams.
Komēta @ 22.01.2020 13:56Esat redzējušas Terēzu Kalmani? Varbūt arī viņai viss ir dabīgs??
citronsxoxo @ 22.01.2020 14:51Viņa arī savos storijos ir teikusi, ka ir likusi pupus