Es viņai sekoju IG, ir drēbes, kuras man patīk (kažoki, parkas, pārsvarā tas arī viss :D ) , bet ir drēbes, kuras liekas tiešām tāds tirgus variants, tikai skaistā iepakojumā. Esmu ievērojusi, ka Siluetā arī tādas pašas drēbes.
Viss jau būtu forši un tā...bet tas nenormālais prastums, šausmas, nevēlme mācīties, ko viņa uzsver gandrīz katrā otrajā live video. Tas ir tik bēdīgi un traģiski vienlaicīgi, es viņas vietā mācītos marketingu, uzņēmējdarbību, u.t.t., vai tad vispār nepieminētu, ka esmu tik sekla un aprobežota. Viņas uzrunas der 15 gadīgām meitenēm, nevis pieaugušām sievietēm.
Talants varbūt viņai ir, beeet darbu vajag lielāku nekā talants, plus vēl zināšanas,kas trūkst pie katra viņas storija un posta. Un, kad viņa pie viena storija bija uzrarkstījusi otradiena, tad man tiešā apskrējās dūša.(t)
Un šo ierakstu neuzskatu kā pārmetumu, bet vienkārši savu redzējumu, un, cik palasīju, tad es redzu to pašu, ko citas meitenes.
Es Elīnas vietā to ņemtu vērā, un mēģinātu paplašināt savu redzeloku, jo Dievs caur Bībeli to nevar izdarīt.
Es arī ticu Dievam, bet katrā postā to nepieminu,ka to visu man ir devis Dievs, tā ir pozitīvā domāšana un neatlaidība.