magdalena333 @ 15.08.2025 10:49Es kaut ko nesaprotu, tā modes skate vai tad nav rudens/ziemas kolekcija? Vai, kas īsti tā ir par modes skati viņiem? Kāpēc es neizprotu, jo, ko nozīmē, ja būs sold out, tad atkārtojuma nebūs??? Vienkārši ko? Kā rudens/ziemas kolekcija var būt sold out, augustā vienas skates ietvaros? Nu tādi apģērba biznesmeņi! Ko tad viņi taisās tirgot atlikušo rudeni/ziemu, nākamā gada pavasara kolekciju vai šīs vasaras kolekciju?
Cik izskatās ideja bija sākumā rudens/ziemas kolekcija, ja maz bija, un tad kā jau ar Didrihsoniem viss aiziet caur pakaļu, un tagad modeles jau demonstrēs visas lupatas kas pagadīsies, nu to balto drausmīgo kostīmu, ko vienu dienu mērija Alda es noteikti nenosauktu par rudens/ziemas. Un gan jau tajā viņu tirgus placī būs lupatas, kas jau kādu laiku aizstāvējušās noliktavā un tagad cer uz sold out!
paši sev tās atsauksmes sarakstīja, to taču var redzēt🤣🤣Ciena @ 15.08.2025 10:14Tiešām ir tik daudz stulb.. sieviešu, kas dzīvo laikam ārpasaulē un Rīgā nav bijušas, kur HM u.c., pa to pašu cenu vai lētāk izpārdošanās var nopirkt daudz labāku mantu, žēl, ka neradīja, kā šīs atsauksmju meitenes sauc, tiešām gribētos redzēt kādas izskatās "izglītotas" sievietes, ka kā mazus skuķus var apvārdot, vienreiz vēl nopirkt un iegrābties var, bet ne jau no pirmssākumiem?♀️?♀️?♀️
Uz modes skati būšot tikai LUX klase par augstākām cenām. :Dmagdalena333 @ 15.08.2025 10:49Es kaut ko nesaprotu, tā modes skate vai tad nav rudens/ziemas kolekcija? Vai, kas īsti tā ir par modes skati viņiem? Kāpēc es neizprotu, jo, ko nozīmē, ja būs sold out, tad atkārtojuma nebūs??? Vienkārši ko? Kā rudens/ziemas kolekcija var būt sold out, augustā vienas skates ietvaros? Nu tādi apģērba biznesmeņi! Ko tad viņi taisās tirgot atlikušo rudeni/ziemu, nākamā gada pavasara kolekciju vai šīs vasaras kolekciju?
Cik izskatās ideja bija sākumā rudens/ziemas kolekcija, ja maz bija, un tad kā jau ar Didrihsoniem viss aiziet caur pakaļu, un tagad modeles jau demonstrēs visas lupatas kas pagadīsies, nu to balto drausmīgo kostīmu, ko vienu dienu mērija Alda es noteikti nenosauktu par rudens/ziemas. Un gan jau tajā viņu tirgus placī būs lupatas, kas jau kādu laiku aizstāvējušās noliktavā un tagad cer uz sold out!
Ciena @ 15.08.2025 10:16
Pēc tam visi šie koriģējošie bodiji būs, kā jaunums veikalos ar atlaidi jau tikko, kā izlaistā prece?? Pilnīgi jauni tikai modes skatē vilkti?
Ciena @ 15.08.2025 10:16
Pēc tam visi šie koriģējošie bodiji būs, kā jaunums veikalos ar atlaidi jau tikko, kā izlaistā prece?? Pilnīgi jauni tikai modes skatē vilkti?
barbieyyy @ 15.08.2025 15:32Ceru tie jaunumi,ka viņa ir stāvoklī. Kaut tikai nebūtu
barbieyyy @ 15.08.2025 15:32Ceru tie jaunumi,ka viņa ir stāvoklī. Kaut tikai nebūtu
Uz manekena izskatijās labi,intresants,uz Elinas ne tik labi vairs.Kirbis32 @ 15.08.2025 17:03Cik šausmīgs tērps vai iedvesma no karību jūras pirātiem vatņiku parodijā? Viņa labi izskatīties arī balkus žonglierim vai pērtiķim kā dresētāja.??
Kirbis32 @ 15.08.2025 17:03Cik šausmīgs tērps vai iedvesma no karību jūras pirātiem vatņiku parodijā? Viņa labi izskatīties arī balkus žonglierim vai pērtiķim kā dresētāja.??
Tā izskatās. Un man liekas, ka Helēnai arī vajadzēja būt, bet viņa ceļojumā. Toties Egita gan visur vienmēr būs🤣LadyBugy @ 15.08.2025 07:47Sauliete piečakarēja, nebūs uz fashionshovu?
BugsPony @ 15.08.2025 19:45Elīna pēc lētas prostitūtas izskatās. Staigājoša antireklāma.
Modes skate tas tā,bet Elindy house..jopcihKatyB @ 15.08.2025 20:16Tas ka viņa Ķīnas lupatām taisa modes skati jau ir tizli bet modes skatē atrādīt turku feikus ir cits līmenis?♀️ tagad buķiks arī chanel ražo. Vispār tā atmosfēra tir tāda nekada izkatas, tāds kā ceļojošā cirka vaibs.