coffee lover @ 13.05.2025 00:14Tātad viņa 3 gadus dzēra katru dienu caurejas zāles (un protams vismaz 5 krūzes kafijas dienā) un pēc viņas vārdiem "staigāja nopļūtījusies". ? No rītiem esot ēdusi saldumus un pēc tam esot pūties vēders.Tagad pēkšņi piramīdu shēmas šķiedrvielas visu esot izlabojušas. Ne uztura speciālists,ne ārsti, ne ēdienu piegādes sadarbība, bet tieši piramīdu shēmas pulverītis ar kuru pati var nopelnīt.
Tikai vēl pati šodien citā storijā teica ka katru rītu brokastīs jau gadiem ēdot savas ogas ar biezpienu, tātad neko mainījusi nav.
Varētu tā MLM antireklāma vismaz savus melus filtrēt, visiem tāpat skaidrs ka nekāds pulveris viņai nepalīdz, ēd tos pašus sūdus/sēž uz tās pašas brokoļu+burkānu diētas un pārtiek no kafijas.
CallMeAnnika @ 12.05.2025 22:29Man ir kauns to sieviešu vietā, kuras apmeklē Elīnas pasākumus. Maksāt 39 vai 199 eiro par to, lai Elīna lasa no savas sprediķu grāmatas priekšā, stāstītu, ka viņa ir sivēnmāte un kā viņa tīra māju. :D
Candelaria @ 13.05.2025 01:54Kāda jēga ja uzvelku kaut cik pieklajigu kostimu.Kopskats ir traģisks, tā blonda paruka un tas melnas biezas uzacis ?
Anīle līne @ 13.05.2025 09:00
Es nesaprotu to viņas konceptu par parūku - it kā jaunā es, bet tas taču ir ārēji. Iekšēji ir tāpati gruzīgā Elīna, kurai pats svarīgākais ir šķirbiņa starp kājam.
_meya_ @ 13.05.2025 09:42
Izskatās ka izvēlas parūku vilkt, lai nebūtu mati jāmazgā. Es vispār nesaprotu kā kā tik ilgi var nostaigāt ar tām bizītem un ne mazgātu galvu, fuj jau pretīgi paliek uz viņas tiem matiem skatoties ?
kad viņa saliek tā bildes vienu otrai blakus,man ir tik ļoti žēl,ka sevi pārtaisijusi tik briesmigi. Tad ,kad bija gaišajos matos vēl bija sakarīga,(nepārtaisīta tāpat man vairāk patīk)tālāk ir briesmīgi🙄Es domāju,ka viņai jau nekas neatliek,kā pieņemt ko sadarījusi,atpakaļ jau nevar dabūt to visu.maijpukjiite @ 11.05.2025 12:15Didrihsoniem kāzu jubileja šodien un Elīna ielikusi galeriju - ārprāts, cik pirmajās bildēs viņa izskatās labi - normāls, adekvāts, dzīvs cilvēks, simpātiska meitene! Un pēc tam - uzpūsta silikona lelle, gados veca sieviete, kas neizskatās atbilstoši savam vecumam :( skumji skatīties, ko zems pašvēŗtējums dara ar cilvēku. No simpātiskas sievietes sevi tā izķēmot
coffee lover @ 13.05.2025 00:14Tātad viņa 3 gadus dzēra katru dienu caurejas zāles (un protams vismaz 5 krūzes kafijas dienā) un pēc viņas vārdiem "staigāja nopļūtījusies". ? No rītiem esot ēdusi saldumus un pēc tam esot pūties vēders.Tagad pēkšņi piramīdu shēmas šķiedrvielas visu esot izlabojušas. Ne uztura speciālists,ne ārsti, ne ēdienu piegādes sadarbība, bet tieši piramīdu shēmas pulverītis ar kuru pati var nopelnīt.
Tikai vēl pati šodien citā storijā teica ka katru rītu brokastīs jau gadiem ēdot savas ogas ar biezpienu, tātad neko mainījusi nav.
Varētu tā MLM antireklāma vismaz savus melus filtrēt, visiem tāpat skaidrs ka nekāds pulveris viņai nepalīdz, ēd tos pašus sūdus/sēž uz tās pašas brokoļu+burkānu diētas un pārtiek no kafijas.
He730 @ 13.05.2025 13:12
Protams, ka caurejas zāles dzēra (neticu, ka šobrīd nedzer) nevis, lai nebūtu aizvietejumu, bet lai notievētu….
krixis3 @ 13.05.2025 11:47Lai salaiž vēl vairāk sejā, ne tāds vien pampums būs.
Lai padzer vēl caurejas zāles.
Lai pasēž vel uz kafijam un bez ūdens.
Lai vēl vairāk grūž organismā visus sūdus. Reāli gudri stāsta, kā sporto, pareizi ēd Un bla bla bla. Bet īstenībā vienkārši tic caurejas zāles.
Nav teikts, ka to ZinZino tiešām lieto.
Pelnījusi visu ko saņems. Viņa tik ļoti slavina Dievu. Bet piemirsusi, ka Dievs arī par grēkiem soda.
Kur ir ietekme. Visu kopā salikt, lai mazās sawļes redz savu elku īstenībā.
Slima sieviete
Nauris intervijā ar Vestmani tā arī pateica, ka apģērbu bizness nav ienesīgs un ar to nopelnīt nevar, tāpēc viņš investē naudu NĪ, mazliet kripto, akcijās, obligācijās. Tikai nepastāstīja, kā caur Elyndi mazgā naudu. :Dmazaaduuda @ 13.05.2025 14:13
Pēc dažiem gadiem noziedēs kā veca pujene, un tad varēs liet gaužas asaras. Tiešām nepaies ne daži gadi, kad par Didrihsoniem visi būs aizmirsuši. Lupatu bode, līdz ar Shein un citu Ķīnas lupatu straujo popularitāti, nogrims, ka nebūs ko redzēt. Nu nevar ar vienu veikalu Rīgas centrā, un e-veikalu, kurā nav nekas unikāls (ar domu, pašu dizainēti un šūti apģērbi, nevis tikai Elyndi birciņas piešūtas) noturēt cilvēku uzmanību. Pie tam, ja vēl būtu viņiem tur dažādība tajā veikalā katru sezonu - bet nekas jauns tur neparādās. Vieni bezvīļu bodiji, apenes un pušappu krūšturi, kaut kādi cisku neparesninošie džinsi, vai plandoši svārki ar izirušiem diegiem.
mazaaduuda @ 13.05.2025 14:13
Pēc dažiem gadiem noziedēs kā veca pujene, un tad varēs liet gaužas asaras. Tiešām nepaies ne daži gadi, kad par Didrihsoniem visi būs aizmirsuši. Lupatu bode, līdz ar Shein un citu Ķīnas lupatu straujo popularitāti, nogrims, ka nebūs ko redzēt. Nu nevar ar vienu veikalu Rīgas centrā, un e-veikalu, kurā nav nekas unikāls (ar domu, pašu dizainēti un šūti apģērbi, nevis tikai Elyndi birciņas piešūtas) noturēt cilvēku uzmanību. Pie tam, ja vēl būtu viņiem tur dažādība tajā veikalā katru sezonu - bet nekas jauns tur neparādās. Vieni bezvīļu bodiji, apenes un pušappu krūšturi, kaut kādi cisku neparesninošie džinsi, vai plandoši svārki ar izirušiem diegiem.