Babebbq @ 11.05.2025 00:22Man vēlaizvien neaiziet līdz smadzenei, kāpēc jāpiesedz/jānoslēpj gurni un ciskas, ja tas ir hot ?
Tas ir pilnīgs prāta zadrots. Viduklis oke, bet nejau ciskas , duBsis un gurni ?!
Viņai tur 5cm ciskas apkārtmērs un mēģina vēl kaut ko “lieku” noslēpt? Wtffff
smūtijs @ 11.05.2025 08:01
Nu nav viņai tievas ciskas ?
Euclid @ 11.05.2025 08:11
Kādām būtu jābūt tievām ciskām?
Ar starpiņu, kas nesaskaras 20cm, nevis tikai 10cm?
smūtijs @ 11.05.2025 09:54
Nu man viņas ciskas liekas tādas nedaudz masīvas, it īpaši pie nepareizu apģērbu izvēles. Un tievas tās izskatās tikai zem ļoti apspīlētām biksēm.
Un atkal Džeisons ir pēdējā vietā viņai . Nenovērtē viņa pašu dārgāko savu dēliņu. Man ir pašai dēlinš es viņu ļoti mīlu nesaprotu kā Elīna bērnu noliek pēdējā vietā .😢 Vēl sapņo par otru bērnu 🤦Un liktenis to redz un nedot iespēju viņai tikt pie otra bērna . Viņai ir jāmācās būt par labu māti ,jo redzu kad viņa to neprot ,jeb negrib visu laiku nogrūž bērnu kā tādu spēļmantiņu citiem. Pati tik uzfilmē pāris video ar bērnu kopā bet pat tajos video runā par lupatām nevis par bērna panākumiem vai arī ko kdienā dara bērns . Elīna neatspoguļo sava bērna ikdienu Ļoti reti kautko par savu dēliņu pastāsta . Nav tur viņai mīlestība pret savu dēliņu . Slima tikai uz sevi un savu neēšanu un lupatām. Nauris varētu beigt atrasties zem viņas tupeles reāli skrien pakaļ Elīnai kā tāds suns . Bet Naurim jau arī patīk noteikti būt Elīnai zem tupeles.Amnile @ 11.05.2025 12:21Vispār nepārsteidz,ka tiek akcentēta tikai laulība, nevis fakts, ka šodien mātes diena. Lai gan, nez vai vispār to zina
Kirbis32 @ 11.05.2025 15:39Par godu Mamiņdienai foto ar Džpstika pulti nebūs? 8 gadi laulībā..
Pat paldies nevar pateikt par Dēlu un iespēju būt mātei.. haha tas tāds joks,protams,ka viņai tas nav dots?liekule .
Luna Com 2000 @ 11.05.2025 18:22Māmiņ dienā sajūsmā stāstīt cik tu esi laimīga ka dēls ir prom no mājām un netrauce tev.
Es saprotu ka bērns tika taisīts un dzēmdēts tikai skatijumu un sekotāju dēļ un tagad kad haips ir garām viņa nezin ka lai no vina tiek vaļa, jo to popularitāti ko viņa piedzīvoja gaidību laika viņas 3 gadnieks nenes.
smūtijs @ 11.05.2025 18:05Māmiņdiena un Elīna priecājas, ka Nauris viņai ir uzdāvinājis laiku vienatnē.
Nevar īsti saprast, kāda tad tā finansiālā situācija ir.magdalena333 @ 10.05.2025 11:14Elīna TG stāsta, ka cik viņa atceras mammai vienmēr ir bijusi kāre uz saldumiem, ka viņa vienmēr ēdusi saldumus, konfektes utt., un tad tālāk nabaga Elīnīte nav dabūjusi pietiekami saldumiņu bērnībā, jo nav tak bijis par ko nopirkt? Tad mamma rija saldumus un pateica Elīnai, ka Tu nedabūsi, jo mums nav par ko nopirkt?
Un Elīna pati arī atbildēja, kopš mamma sevi disciplinē un aizstāj saldumus ar olbaltumvielām (pirms tam bija diētas plus saldumi), kādu kartupeli vai veselīgu našķi, tā konfektes vairs neprasās. Tā, ka stāsts nav par kādu kāri uz saldumiem kā tā, bet vēlme pēc saldumiem ir tāpēc, ka nav sabalansēts uzturs, dura! Izskatās, ka viņai ģenētiski tie ēšanas traucējumi ir, vai arī mamaška Elīnai ir nodevusi izcili “labu” piemēru attiecībām ar ēdienu, kādu Elīna nodotu tālāk savai meitai, ja tāda būs nākotnē!