Rumblerx @ 15.01.2026 22:23Nevaru iedomàties, ka Ğīļa klīnikà dàmas pèc operàcijas segtos ar saviem kažokiem ?
MaijaPaija @ 16.01.2026 08:19Anniņai jau pirms operācijas bija paniskas bailes..Ja ir tik dziļi bail, tad kādēļ vispār kaut kas tāds jādara, iekšejais kompass cilvēkam saka priekšā, ka labāk nevajag, bet savu iekšējo balsi vairs nedzird, skats tik ļoti aizmiglojies.
Un to uzpūsto klīniskas slavēšananu vispār nevaru izturēt… tāds skats, ka Anniņai arī vienkārši iedoti gatavie teksti , kas viņai jāpasaka , kuras nianses jāuzslavē utt.,
Žēl meitenes lētticības tam , ka Turcijā būs taisīt operāciju kvalitatīvāk kā LV.
mokabezpiena @ 16.01.2026 08:58
Ģīļa klīnikā ir super biezas segas, nevienā brīdī nesalu ? Viņām tie paladziņi tik plāni, nav brīnums, ka gribas kažokā satīties…
Kā man ausīs griež tie teksti, ka “ja man nebūtu vislabākais ķirurgs Turcijā, viņi manai sejai pat neskartos klāt”. Tie teksti atgādina turku tirgu, kad tirgonis mēģina nopārdot savu “sto procentnaja koža” Gučī somiņu, sakot, ka tikai pie viņa tādu kvalitāti var dabūt. Didriņ, esi godīga, Tu ne jau kvalitāti tajā klīnikā novērtē, bet gan to, ka tur uz pusi lētāk kā Latvijā vari zem skalpeļa gulties (un vēl vakariņas ar īpašnieku un ziedi kā bonuss, kas normālās eiropeiskās klīnikās būtu WTF). Fake glamur.
Par Annas trako operāciju - nekad dzīvē par nekādu cenu neparakstītos kaut kādā turku klīnikā pilno mommy makeover taisīt. Kad ieraudzīju, ka Annai lej asinis, bāc, man gribējās kliegt caur telefonu…. Uz ko viņa parakstījās?? Viņai ir 3 burvīgas meitiņas, kāpēc tā jāriskē? Es ļoti ceru, ka nebūs komplikāciju un iznākums būs to moku vērts.
Operācijas kā reklāma, sadarbība… un tiek pasniegts, ka easy peasy, aizbrauc, paraksti doķus, dakters tevi apskata, noņem analīzes un mauc uz operāciju zāli pa taisno - nu tā tam nevajadzētu būt. Būtu jauki plastikas ķirurģiju aizliegt reklamēt.
L.. @ 15.01.2026 23:27Visiem interesē Didras piedzīvojumi Turcijā. Gobzems salicis storijos.
BellaCiao @ 16.01.2026 09:47Te tev nu bija, augstākais līmenis! Anniņa novēmusies, bet vēmekļus vāc Elīna, kura pati pēc operācijas, jo māsiņas nesaprot angļu valodu. Fui
Snorke @ 16.01.2026 10:03
Kur tu to lasīji? Telegramā un instagramā nevaru it kā atrast.
Snorke @ 16.01.2026 10:03
Kur tu to lasīji? Telegramā un instagramā nevaru it kā atrast.
nu nē. Viņš pats par viņu iesmej.un tas ledus cimdos, es pat nepamanīju,tiešām. līmenis🤣varbūt Gobzema storiji palīdzēs kādai vientiesei nedoties pēc turku " skaistuma "mediji jau arī par Didru raksta, un komentāri, briesmīgi. Žēl Elinas vecākus, to visu lasot un redzot.smūtijs @ 16.01.2026 09:29
Man šis vairāk nolasījās, ka viņš speciāli Didru reklamē, lai celtu viņai skatījumus. Man liekas, ka tur apakšā ir kaut kāda vienošanās.
smūtijs @ 16.01.2026 09:29
Man šis vairāk nolasījās, ka viņš speciāli Didru reklamē, lai celtu viņai skatījumus. Man liekas, ka tur apakšā ir kaut kāda vienošanās.
Tonya @ 16.01.2026 10:15
Man arī nolasās, ka tur ir kaut kāda sadarbība, atlaide. Elīnai storijos, bija teikts, ka sagaida ar diviem videogrāfiem. Tapēc gan jau arī ir tik šiki, visu filmē, viņām varbūt kāda atlaide ir, klīnikai reklāma.