Tastastas @ 06.12.2025 19:00
Manis rakstītais bija ironija.
Elīnai nav nekādas paškritikas, ielīdīs visur, kur aicina, paņems visu, ko dod par velti. Aizies uz biznesa forumu un taisīs biznesa apmācības, lai gan neatšķir apgrozījumu no peļņas.
Mani vairāk izbrīna visi tie, kas viņu aicina kaut kur un dāviņa viņai preces un pakalpojumus.
CallMeAnnika @ 06.12.2025 19:17Elīna: "Kāpēc mans svars kūst? Jo man ir sakārtojusies veselība. Jūtos sausāka."
Nē, Elīna. Tavs svars kūst, jo tu neēd un turpini tikai vēl vairāk bojāt veselību.
Luna Com 2000 @ 04.12.2025 14:34Noteikti esat redzejušas Facebook to trako pārdevēju no tirgus Шоурум 10 saucas, jau sāk likties ka vina ir normālaka par Dudru un jakas ari bik labākas?
Paskatījos to deju konkursu Crystal Cup. Prieks, ka bērniem ir šādas iespējas, bet, uzaicinot Elīnu, tas tikai var sabojāt jaunām meitenēm turpmāko dzīvi.2biletes @ 07.12.2025 03:30
Aicina, jo 110k+ sekotāji. Latvijā maz skatās uz cilvēku, maz skatās uz atdevi. Ierauga lielus ciparus un wooow
CallMeAnnika @ 07.12.2025 17:27Paskatījos to deju konkursu Crystal Cup. Prieks, ka bērniem ir šādas iespējas, bet, uzaicinot Elīnu, tas tikai var sabojāt jaunām meitenēm turpmāko dzīvi.
Šī konkursa veidotājai vispār nav nekādas sapratnes (kā jau daudziem) par to, ka lēkāšana pusplikai apenēs, teikšana, ka izglītība nav svarīga, melošana, krāpšanās, bērna pamešana, nav nekas labs no kā ņemt piemēru.
Jau septembrī ir izsludināts, ka Elīna būs žūrijā, aprakstot viņu kā iedvesmojošu. Jā, Elīna nudien spēj iedvesmojoši turpināt sev un citiem melot, un ir muļķi, kas tic.
mon_moiselle @ 04.12.2025 18:59Kur var būt tik dumjš cilvēks? Viņa pat runājot par seksu iepin, ka pirms seksa neēd, lai “būtu plakans puncītis”. Sieviete, sāc taču vienreiz sevi cienīt un mīlēt. ?
magdalena333 @ 08.12.2025 14:55Man viņas vietā būtu kauns tādu sviestu gvelzt publiski, ka Tev ir pienākums iedot vīram, domā par vīru. Nē, Elīna, normālam vīrietim nevajag, ka sieviete viņam atpleš kājas dēļ pienākuma uz pasūtījumu. Labi, var būt kāda reize, ka Tu iepriecini vīrieti, bet seks NAV pienākums. Tev nav jādod seks PRET savu gribu pat, ja tas ir Tavs vīrs. Jo vairāk Tu tikai “pildīsi” pienākumu, jo vairāk Tev riebsies seks.
Un šeit mēs atkal atgriežamies pēc, Elīna, ej meklē palīdzību, tas nav normāli, ka Tev jaunai sievietei gadiem negribas mīlēties ar savu vīru. Šeit ar steigu vajag terapiju Elīnai un pāru terapiju abiem. Plus, izskatās, ka Nauriks nav iemācījies savai sievai sniegt baudu, ja būs sieviņai bauda, tad varbūt arī pašai kaut kad sagribēsies seksiņš ne tikai “pienākums sauc”, jo izlasīju to kārtējā grmatā?
Starp citu, kas tad Elīna jaunu grāmatu saņēmusi uz sadarbību??
smūtijs @ 07.12.2025 10:51
Domāt, ka ja kūst svars, tad ir uzlabojusies veselība? Zeme atveries ?
selestine @ 08.12.2025 22:00es visu laiku domaju,ka tas slavenais Sinepju graudins ir tas vinu sektas izlaista gramata,bet sodien es to gramatu redzeju gramatnica...?
neko jaunu jau vairs nevar izdarīt. Nu ja nu vienīgi "leaked home movie" vai uzkāpt vanteniekā un eklērus prasītMonk @ 09.12.2025 21:07Ir sarakstītas gandrīz 5000lpp par Elīnu un viņas izgājieniem. Nu jau pāris nedēļas gaužām lēni knapi pāris lapas tiek pierakstītas. Davai, eliņčik, saņemies. Galīgi garlaicīga esi palikusi. Pat tēmas par seksu nabadzītei jāsāk cilāt. Uztaisi tak kādu bombīgu izgājienu, lai ir par ko runāt ?
Omniva55 @ 10.12.2025 12:29wtf ir didrai muteee??
User9891 @ 10.12.2025 12:52
Asiņains zobārstniecības tampons.
Izskatās, ka būs izrauts zobs. Vai nu nebūs tas pats, ko smalkie Turcijas meistari taisīja?