Vot tā vajag ģērbties Elīnai skaisti ar gaumi. 👍Man patīk arī tas kostīms, bet es personīgi nēsātu baltas drēbes. Cita krāsa arī noteikti ir tam baltajam kostīmam.selestine @ 12.05.2025 11:49beidzot Elina sakarigi apgerbusies..sodien tas baltais kostims man pat patik,zel,ka uz sava izmera nevaru uzstivet..bus ar jasak no biezpiena iztikt un brokoliem?
selestine @ 12.05.2025 11:49beidzot Elina sakarigi apgerbusies..sodien tas baltais kostims man pat patik,zel,ka uz sava izmera nevaru uzstivet..bus ar jasak no biezpiena iztikt un brokoliem?
Elinai tas baltais kostīms tkai uz pusstundu🙃pēc tam būs noliets ar kafiju, sasmērēts ar kosmētiku🤣pavērojiet, cik netīri viņai vienmēr ir gaišie apavi. Un kāda bija pase? Ar kafiju nolieta.Netīrele.twilight Girl @ 12.05.2025 12:00Vot tā vajag ģērbties Elīnai skaisti ar gaumi. ?Man patīk arī tas kostīms, bet es personīgi nēsātu baltas drēbes. Cita krāsa arī noteikti ir tam baltajam kostīmam.
Roze sarkanā @ 12.05.2025 13:10Elinai tas baltais kostīms tkai uz pusstundu?pēc tam būs noliets ar kafiju, sasmērēts ar kosmētiku?pavērojiet, cik netīri viņai vienmēr ir gaišie apavi. Un kāda bija pase? Ar kafiju nolieta.Netīrele.
KruelllA @ 12.05.2025 09:07Elīnai nesekoju, bet uzmetu ik pa laikam aci , kad iesaka . Teikšu tā- ja neiedziļinās , tad viņa patiesām šķiet komunikabla un pozitīva . Bet palasīju šeit un saprotu , ka reālā situācija ir citādāka .
Vai arī tomēr ne ?
Piemēram, viņas ēšanas paradumi- es visu laiku redzu viņu kaut ko ēdod . Bet tieva viņā ir un ēd taukainus dienus , saldumus - vai viņa to izvemj vai ka ?
Roze sarkanā @ 12.05.2025 13:10Elinai tas baltais kostīms tkai uz pusstundu?pēc tam būs noliets ar kafiju, sasmērēts ar kosmētiku?pavērojiet, cik netīri viņai vienmēr ir gaišie apavi. Un kāda bija pase? Ar kafiju nolieta.Netīrele.
smūtijs @ 12.05.2025 13:16
Tieši to pašu nodomāju, ka šis kostīms viņai ir tikai uz vienu reizi, jo nosmērēs un pēc tam netīru mēģinās pārdot.
coffee lover @ 12.05.2025 14:28https://failiem.lv/f/z53hge8cab
fuj, tiešām kauns pašai 'kristietei un mentorei' nav tā reklamēt savas lupatas
magdalena333 @ 12.05.2025 16:33Nu atšķirībā no Elīnas man vismaz paliek sajūta, ka Diāna saprot ko mēģina notirgot, ir izpildījusi savu mājasdarbu filtrē ko saka, ja salīdzinātu tā, lai Elīna saprot, tad Diāna tirgo tukšu gaisu, kas ir kā orģinālās Dior somiņas vērtībā, kamēr Elīnas tukšais gaiss paliek vien turku feikās Dior somiņas līmenī?.
Pēc manām domām Elīnai ir savs talants tirgot, bet šeit ir labi redzams, ko nozīmē, ka cilvēks negrib attīstīties un mācīties, tad arī varēs tirgot visu mūžu lētas lupatas, feikus un tukšu gaisu ko sagrābstijusi pa internetu.
KruelllA @ 12.05.2025 09:07Elīnai nesekoju, bet uzmetu ik pa laikam aci , kad iesaka . Teikšu tā- ja neiedziļinās , tad viņa patiesām šķiet komunikabla un pozitīva . Bet palasīju šeit un saprotu , ka reālā situācija ir citādāka .
Vai arī tomēr ne ?
Piemēram, viņas ēšanas paradumi- es visu laiku redzu viņu kaut ko ēdod . Bet tieva viņā ir un ēd taukainus dienus , saldumus - vai viņa to izvemj vai ka ?
Tad jau viņa pārstāja ēst augļus un vēders beidza pūsties, nevis no šķiedrvielām. :DEuclid @ 12.05.2025 23:03
Šeit tev atbilde no didras, beidzot patiesa
Video