🥴🥴 slimā sliekabarbieyyy @ 18.04.2025 14:13Vai omīte kāpā otrādi negriežas,jejbogu ja pieķeršu viņu zālē,es pateikšu,ka sporta zāle nav nekāda mauka māja,un ne man neskauž,man ir sportisks augums,bet nav jādara tā lai cilvēkiem kas ir atnākuši trenēties šādas šausmas jāredz un lai nepaliek pretīgi.Jeziņ,iebelztu ja redzētu.
[https://failiem.lv/u/umuxvaj2s6
pradacandy @ 18.04.2025 20:32
Arī ievēroju rozā apavus( nav skaidrs, kurš normāls vīrietis ko tādu izvēlētos) un vēl tos crocs, kuri izskatījās sievišķi?
BugsPony @ 17.04.2025 22:10Naura outfits uz bērēm nu galīgs vāks. Nav jau obligāti melns uzvalks jāvelk, bet nu uz bērēm ģerbties tā it kā fiksi uz Rimi pēc pienu un olām aizskriet un vēl pa ceļam musarmaisu izmest arī nav nekāda ciena pret mirušo.
Lai gan pazīstot Nauri, jābrīnās, ka šis tikai vienās apenēs pie kapa nestāv.
kads sakars cieņai ar apģērbu. Cieņu izrāda atnākot atvadities nevis tas kas tev mugurāMākoņu Dejotāja @ 19.04.2025 01:11
Toties Nauris vienās apenēs ir nākošajā uzreiz, pēc bēru storija.
Tādas zābaku pāris, es nevaru.
Priekš, kam tas viss ir jatrāda???
Vienīgais, ko man ir žēl šajā situācijā, tas ir Džeisonu. Žel, ka viņam ir jādzīvo šo idiotu ģimenē.
lai provicētu citus vinus apspriest un celtu reitingus. Tas tacu pašsaprotami. Ir tik gruti saprast to?barbieyyy @ 18.04.2025 18:08Ņuris atrāda savas geja rozā botiņas,un kāpēc pie velna viņš velk sieviešu apavus..? moš Ņauris varētu atkal Ienākt un atbildēt uz šo jautājumu
Tricks and Tips @ 19.04.2025 08:52kads sakars cieņai ar apģērbu. Cieņu izrāda atnākot atvadities nevis tas kas tev mugurā
selestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava
selestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava
tieši šodien ar savu kundzi krāsojām, kurai janvārī palika 3.. Elīn ir jādarbojas ar bērnu, tas ir vienīgais ko varu pateiktselestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava
flindy @ 19.04.2025 14:13Kurš vispār moka trīsgadnieku ar parastu t-kreklu pielaikošanu?
flindy @ 19.04.2025 14:13Kurš vispār moka trīsgadnieku ar parastu t-kreklu pielaikošanu?
L.. @ 19.04.2025 18:57Iespēja nopirkt bodiju pa 12€, kas pabijis uz Didras plikās miesas. Tiešām šie tik bagāti, ka nevar vienu izmantotu bodiju norakstīt?