Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 29
Reģ: 06.03.2019
Jaunajā postā raksta, ka piedzīvoja nedēļas devu vienā dienā - 6.maijā. Vakar. Tas, ka viņa liek ar laika nobīdi jau sen skaidrs!
07.05.2022 21:55 |

Reitings 45
Reģ: 18.02.2021
Labi vien ir, ka viņa liek ar 1 dienas nobīdi. Cilvēki mēdz būt ļauni, domāju, ka viņai ir arī rūgtas atmiņas saglabājušās no tās reizes, kad viņas mašīnai bija atkritumi uzgāzti virsū.
(es viņu neaizstāvu, bet nevēlu arī neko ļaunu)
07.05.2022 22:02 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Daudzi liek storijus vēlāk, labi Elīna ir cits stāsts, bet pat man vienkāršam cilvēkam ne vienmēr ir laiks uzreiz ielikt kaut ko un izdaru to vēlāk ja gribas.
07.05.2022 22:08 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Neesmu bijusi Dubaijā, lai vai nebūtu problēma to atļauties, pagaidām nekas tur nesaista un neatbilst manām interesēm. Gan jau uz vecumdienām aizbraukšu.😂
07.05.2022 22:34 |

Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Nu labi,bet fakts ir tāds,ka viņiem IR daudz naudas.Ja reiz nopirka dzīvokli kešā,dzīvoklis marmorā,kas viena virtuves virsma izmaksā ap 10k,nu tur piķis nereāls lai ar marmoru noklātu visas grīdas,tualeti,vannas istabu,akcentus istabāsCeļo salīdzinoši biež,kas ir biļetes,viesnīcas,izklaides.Tas,ka izceļ cenas par ēdienu,nav pārsteigums jo ēdiens arī mājās nav prioritāte kam tērē naudu.Ir tomēr telpas Rīgas centrā,kas īre mēnesī ap 3k.Fakts ir tāds ka viņi ir jauni,es ēdu restorānos,bet nevaru atļauties tik bieži ceļot vai marmoru katrā istabā,pat ja gribētu.Ir mašīnas.Atsaka maksas sadarbībām,pat ja tās ir vairāku k vērti ilgstoši līgumi.Var iesmiet par visu ko,bet nu par naudu gan tā jocīgi,jo tas ka viņi visam netērē super daudz nenozīmē,ka viņi pēc 5 gadiem šitā rukājot nebūs nu tā ka tiešām ļoti turīgi.Man daudzas lietas viņos nepatīk,bet tas,ka viņi prot pelnīt un uz savu vienaudžu fona ir izsitušies pamatīgi,tas skaidrs.Cik tad mums Latvijā ir tādu zaļo gurķu,uzņēmēju,kas bez mentoriem tā aug?Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi?😅
07.05.2022 22:41 |

Reitings 2035
Reģ: 01.08.2021
Marmors😂 vai tiešām Tu domā, ka viņu dzīvoklis ir klāts marmorā? Tas ir tas pats, kas Elīna ar Chanel, Dior somiņu rokās. Par to dzīvokli vēl ir daudz jautājumu. Un kā redzi, arī manikīriste spēj aizbraukt uz Dubaiju, un aiziet uz tām pašām aktivitātēm un dzīvot tur pat kur Didri. Pagaidām neredzu neko, lai nosauktu viņus par bagātiem. Jā, ir viņiem nauda, bet tas ir jautājums cik viņa patiešām ir, un cik mums ir jādomā, ka viņa ir. Es personīgi redzu, ka ir uzpūsts liels burbulis un mums ir jānotic, ka viņiem ir vairāk kā patiesībā, jo viss ir liels fake.
07.05.2022 22:51 |

10 gadi
Reitings 426
Reģ: 15.01.2013
Dzīvoklis marmorā...ha ha ar Led gaismiņām.tas ir tāpat kā Elīna brendu drēbēs
07.05.2022 22:53 |

Reitings 1072
Reģ: 30.03.2022
AneteKlausās @ 07.05.2022 22:41
Nu labi,bet fakts ir tāds,ka viņiem IR daudz naudas.Ja reiz nopirka dzīvokli kešā,dzīvoklis marmorā,kas viena virtuves virsma izmaksā ap 10k,nu tur piķis nereāls lai ar marmoru noklātu visas grīdas,tualeti,vannas istabu,akcentus istabāsCeļo salīdzinoši biež,kas ir biļetes,viesnīcas,izklaides.Tas,ka izceļ cenas par ēdienu,nav pārsteigums jo ēdiens arī mājās nav prioritāte kam tērē naudu.Ir tomēr telpas Rīgas centrā,kas īre mēnesī ap 3k.Fakts ir tāds ka viņi ir jauni,es ēdu restorānos,bet nevaru atļauties tik bieži ceļot vai marmoru katrā istabā,pat ja gribētu.Ir mašīnas.Atsaka maksas sadarbībām,pat ja tās ir vairāku k vērti ilgstoši līgumi.Var iesmiet par visu ko,bet nu par naudu gan tā jocīgi,jo tas ka viņi visam netērē super daudz nenozīmē,ka viņi pēc 5 gadiem šitā rukājot nebūs nu tā ka tiešām ļoti turīgi.Man daudzas lietas viņos nepatīk,bet tas,ka viņi prot pelnīt un uz savu vienaudžu fona ir izsitušies pamatīgi,tas skaidrs.Cik tad mums Latvijā ir tādu zaļo gurķu,uzņēmēju,kas bez mentoriem tā aug?Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi??

A kāpēc viņas sekta viņai skaita naudu? 🙃
07.05.2022 22:53 |

10 gadi
Reitings 426
Reģ: 15.01.2013
Jā. Elīna ir ļoti par aktīvo atpūtu :D
07.05.2022 22:54 |

Reitings 38
Reģ: 18.04.2022
Domāju, ka tur 1) dzīve uz krīta 2) nelegāls papildus bizness. Bet nu jebkurā gadījumā, nav slikts dzīves līmenis viņu vecumam.
07.05.2022 22:59 |

Reitings 1072
AneteKlausās @ 07.05.2022 22:41
Nu labi,bet fakts ir tāds,ka viņiem IR daudz naudas.Ja reiz nopirka dzīvokli kešā,dzīvoklis marmorā,kas viena virtuves virsma izmaksā ap 10k,nu tur piķis nereāls lai ar marmoru noklātu visas grīdas,tualeti,vannas istabu,akcentus istabāsCeļo salīdzinoši biež,kas ir biļetes,viesnīcas,izklaides.Tas,ka izceļ cenas par ēdienu,nav pārsteigums jo ēdiens arī mājās nav prioritāte kam tērē naudu.Ir tomēr telpas Rīgas centrā,kas īre mēnesī ap 3k.Fakts ir tāds ka viņi ir jauni,es ēdu restorānos,bet nevaru atļauties tik bieži ceļot vai marmoru katrā istabā,pat ja gribētu.Ir mašīnas.Atsaka maksas sadarbībām,pat ja tās ir vairāku k vērti ilgstoši līgumi.Var iesmiet par visu ko,bet nu par naudu gan tā jocīgi,jo tas ka viņi visam netērē super daudz nenozīmē,ka viņi pēc 5 gadiem šitā rukājot nebūs nu tā ka tiešām ļoti turīgi.Man daudzas lietas viņos nepatīk,bet tas,ka viņi prot pelnīt un uz savu vienaudžu fona ir izsitušies pamatīgi,tas skaidrs.Cik tad mums Latvijā ir tādu zaļo gurķu,uzņēmēju,kas bez mentoriem tā aug?Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi??
Naivi. Viņi nodokļus maksā tikai tik, cik var atļauties, lai viņiem nepiesietos. Algas ir aploksnēs. Neticu, ka par visu veikalā maksā nodokļus, ja agrāk nemaksāja, čekus nedeva, pirmsākumos vispār naudu bija jāsūta uz mammas kontu Lietuvā. Slēptais feiko somiņu bizness.
Un tam visam pa virsu es domāju, ka viņi atmazgā naudu. Pakalpojumi sektai. Tai pašai, kur vecais labais Aināriņš iet, ar ko viņi nez kāpēc draudzīgi tusē kopā. Ja tu tiešam domā, ka viņi ir kristāldzidri dievticīgie un naudiņa nopelnīta godīgi, jo viņi taču "prot pelnīt" , "ir izsitušies", varbūt arī tici, ka viņiem visu laiku izpērk un izpērk tās lupatas? Nu ne tak. Ir krava, liek pa bišķītim. Bet ar lupatām tādu naudu kā tu te stāsti nopelnīt NAV iespējams, pat ja viņa iepērk viņas par centiem.
07.05.2022 23:02 |

Reitings 1072
BB @ 07.05.2022 22:53
Dzīvoklis marmorā...ha ha ar Led gaismiņām.tas ir tāpat kā Elīna brendu drēbēs
Es arī apšaubu, ka tas ir īsts marmors :D Ja tādu marmoru var atļauties, kāpēc nepietiek naudiņas īstām somiņām?
07.05.2022 23:04 |

Reitings 134
Reģ: 18.07.2021
chikaaa1 @ 07.05.2022 22:02
Labi vien ir, ka viņa liek ar 1 dienas nobīdi. Cilvēki mēdz būt ļauni, domāju, ka viņai ir arī rūgtas atmiņas saglabājušās no tās reizes, kad viņas mašīnai bija atkritumi uzgāzti virsū.
(es viņu neaizstāvu, bet nevēlu arī neko ļaunu)

Kas tas par stāstu? Backstory, please 🙏🏼
07.05.2022 23:33 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
https://izklaide.tv3.lv/slavenibas/foto-nelabvelis-apber-elinas-didrihsones-automasinu-ar-sadzives-atkritumiem/?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=share_buttons
07.05.2022 23:34 |

Reitings 1430
Reģ: 19.05.2021
Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi?😅

Ar Baltijas valstīm ir tā, ka tirgus mums tik mazs, ka populāram ir kļūt ļoti viegli, īpaši, ja tu dari muļķības, izskaties pēc pajoliņa. Nu paskatieties uz šo diskusiju, ja Elīna nebūtu vienmēr kā čučela un neuzvestos kā neizglītotākais cilvēks pasaulē, vai jūs sekotu un aprunātu nto lapu garumā? Ne taču! Cilvēkiem patīk skandāli, viss seklais, tā ir realitāte. Ja esi gatava pazaudēt savu godu un būt apsmiekls visu acīs, arī tu vari kļūt par instagram zvaigzni.
07.05.2022 23:43 |

Reitings 3432
Reģ: 23.01.2022
Bez mentoriem..smieklīgi. Viņiem visa prieka vēsts ir mentori.
07.05.2022 23:47 |

Reitings 175
Reģ: 24.02.2021
Elizabeteputnos @ 07.05.2022 17:57
Negribu izklausīties nosodoši, bet mani šokē viņas konstantā ņaudēšana, cik viss dārgi. Pirmkārt, sevi pozicionē kā luxury biznesmeņus (savā galvā). Bagāti cilvēki par naudu parasti vispār nerunā! Patiešām cilvēki, kas var atļauties luxury to nebāž instagramā. Ļoti trāpīgi reiz teica vienā dokumentālajā filmā par brendiem - tie ir lielākoties domāti nabagiem, kas grib izlikties, ka ir luxury. Patiesi bagāti cilvēki zina brendus, kurus mēs neesam dzirdējuši, tiecas pēc kvalitātes un nevelk bezgaumīgus apģērbus ar logo zelta burtos, jo viņi ir pašpietiekami.
Didri izskatās kā no mucas izmukuši. Jā, Dubaija ir ļoti skaista, bet viņi to pasniedz it kā būtu aizbraukuši kosmosā. "Re cik šis dārgi bla bla" izklausās pēc dziļiem laukiem. Nekādas kultūras, pašcieņas, inteliğences.

jā,tā tas ir te -Zviedrijā kur dzīvoju.Neviens neblato.Dzīvo 5 miljonu mājā bet velk izdilušus apavus kuri jūk ārā ,bet pie rokas ir LV soma kura ir tapēc ka ir kvalitatīva un izturēs ka viņu lieto lai pārtiku nestu nevis tapēc ka top brends.
08.05.2022 00:24 |

Reitings 175
Reģ: 10.06.2014
Elizabeteputnos @ 07.05.2022 17:57
Negribu izklausīties nosodoši, bet mani šokē viņas konstantā ņaudēšana, cik viss dārgi. Pirmkārt, sevi pozicionē kā luxury biznesmeņus (savā galvā). Bagāti cilvēki par naudu parasti vispār nerunā! Patiešām cilvēki, kas var atļauties luxury to nebāž instagramā. Ļoti trāpīgi reiz teica vienā dokumentālajā filmā par brendiem - tie ir lielākoties domāti nabagiem, kas grib izlikties, ka ir luxury. Patiesi bagāti cilvēki zina brendus, kurus mēs neesam dzirdējuši, tiecas pēc kvalitātes un nevelk bezgaumīgus apģērbus ar logo zelta burtos, jo viņi ir pašpietiekami.
Didri izskatās kā no mucas izmukuši. Jā, Dubaija ir ļoti skaista, bet viņi to pasniedz it kā būtu aizbraukuši kosmosā. "Re cik šis dārgi bla bla" izklausās pēc dziļiem laukiem. Nekādas kultūras, pašcieņas, inteliğences.

Jo mazāka reklāma, jo lielāks un labāks bizness. Nekad neredzēsi, ka YSL reklamē savu jauno kleitu 50 storijos, uzstūķējot to grūtniecei, kam tā vispār nav paredzēta.
Man, piemēram, ļoti patika tas peldkostīms, ko viņa rādīja. Rādīja gan tikai košos toņus... Un mājas lapā melnais izskatījās pēc tāda sūda, ka apstājās visa vēlme pēc tāda... Tajā pašā laikā, man tik un tā, es gribētu redzēt, kā šis peldkostīms izskatās uz cilvēka bez 7 mēnešu grūtniecības...
Tajā brīdī, kad skatījos uz peldkostīmu, izleca čats "ja varu kā palīdzēt, esmu šeit".. Tā nagi niezēja uzrakstīt kaut ko 😁
08.05.2022 01:12 |

Reitings 175
Reģ: 10.06.2014
MaijaPaija @ 07.05.2022 15:19
Kā arī es jau saprotu, ka saskatījusies no Ķīnietem par to pozešanu.. bet nu tā tracina tie stieptie pirksti, izlocīti visos leņķos, gorīšanās, kāju stiepšana.
Vienkārši nesaprotu kapēc citi veikali var reklamēt apģērbus normāli , skaisti..lai cilvēks maksimāli saprot kā dzīvē izskatās... a didas bodē ka tikai maksimāli kā uz lelles

Šīs pozas ir fantastiskas tajā brīdī, kad filmē, lai pēc tam izvēlētos bildes... Bet NE JAU, LAI PUBLICĒTU VIDEO un izskatītos pēc kaut kādas atpalikušās, kura nezina, ko darīt ar savu ķermeni. Jābūt taču saprašanai, kas ir domāts bildēm un kas video...
Am I right vai arī es esmu tā dīvainā?
08.05.2022 01:15 |

Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Tie storiji, kur rāda vakariņu ēdienu, filmēti tad, kad Nauris ar Annas vīru sēdēja izbesījušies kamēr dāmas filmēja ēdienu. Annai bija storijs, kur viņu knapi varēja dzirdēt
08.05.2022 06:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits