AneteKlausās @ 07.05.2022 22:41Nu labi,bet fakts ir tāds,ka viņiem IR daudz naudas.Ja reiz nopirka dzīvokli kešā,dzīvoklis marmorā,kas viena virtuves virsma izmaksā ap 10k,nu tur piķis nereāls lai ar marmoru noklātu visas grīdas,tualeti,vannas istabu,akcentus istabāsCeļo salīdzinoši biež,kas ir biļetes,viesnīcas,izklaides.Tas,ka izceļ cenas par ēdienu,nav pārsteigums jo ēdiens arī mājās nav prioritāte kam tērē naudu.Ir tomēr telpas Rīgas centrā,kas īre mēnesī ap 3k.Fakts ir tāds ka viņi ir jauni,es ēdu restorānos,bet nevaru atļauties tik bieži ceļot vai marmoru katrā istabā,pat ja gribētu.Ir mašīnas.Atsaka maksas sadarbībām,pat ja tās ir vairāku k vērti ilgstoši līgumi.Var iesmiet par visu ko,bet nu par naudu gan tā jocīgi,jo tas ka viņi visam netērē super daudz nenozīmē,ka viņi pēc 5 gadiem šitā rukājot nebūs nu tā ka tiešām ļoti turīgi.Man daudzas lietas viņos nepatīk,bet tas,ka viņi prot pelnīt un uz savu vienaudžu fona ir izsitušies pamatīgi,tas skaidrs.Cik tad mums Latvijā ir tādu zaļo gurķu,uzņēmēju,kas bez mentoriem tā aug?Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi??
Naivi. Viņi nodokļus maksā tikai tik, cik var atļauties, lai viņiem nepiesietos. Algas ir aploksnēs. Neticu, ka par visu veikalā maksā nodokļus, ja agrāk nemaksāja, čekus nedeva, pirmsākumos vispār naudu bija jāsūta uz mammas kontu Lietuvā. Slēptais feiko somiņu bizness.AneteKlausās @ 07.05.2022 22:41Nu labi,bet fakts ir tāds,ka viņiem IR daudz naudas.Ja reiz nopirka dzīvokli kešā,dzīvoklis marmorā,kas viena virtuves virsma izmaksā ap 10k,nu tur piķis nereāls lai ar marmoru noklātu visas grīdas,tualeti,vannas istabu,akcentus istabāsCeļo salīdzinoši biež,kas ir biļetes,viesnīcas,izklaides.Tas,ka izceļ cenas par ēdienu,nav pārsteigums jo ēdiens arī mājās nav prioritāte kam tērē naudu.Ir tomēr telpas Rīgas centrā,kas īre mēnesī ap 3k.Fakts ir tāds ka viņi ir jauni,es ēdu restorānos,bet nevaru atļauties tik bieži ceļot vai marmoru katrā istabā,pat ja gribētu.Ir mašīnas.Atsaka maksas sadarbībām,pat ja tās ir vairāku k vērti ilgstoši līgumi.Var iesmiet par visu ko,bet nu par naudu gan tā jocīgi,jo tas ka viņi visam netērē super daudz nenozīmē,ka viņi pēc 5 gadiem šitā rukājot nebūs nu tā ka tiešām ļoti turīgi.Man daudzas lietas viņos nepatīk,bet tas,ka viņi prot pelnīt un uz savu vienaudžu fona ir izsitušies pamatīgi,tas skaidrs.Cik tad mums Latvijā ir tādu zaļo gurķu,uzņēmēju,kas bez mentoriem tā aug?Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi??
Es arī apšaubu, ka tas ir īsts marmors :D Ja tādu marmoru var atļauties, kāpēc nepietiek naudiņas īstām somiņām?BB @ 07.05.2022 22:53Dzīvoklis marmorā...ha ha ar Led gaismiņām.tas ir tāpat kā Elīna brendu drēbēs
chikaaa1 @ 07.05.2022 22:02Labi vien ir, ka viņa liek ar 1 dienas nobīdi. Cilvēki mēdz būt ļauni, domāju, ka viņai ir arī rūgtas atmiņas saglabājušās no tās reizes, kad viņas mašīnai bija atkritumi uzgāzti virsū.
(es viņu neaizstāvu, bet nevēlu arī neko ļaunu)
Latvija ir ļoti mazs tirgus un tirgus lupatas ir daudzos šovrūmos,bet kaut kas jau cilvēkiem viņos patīk.13 k like pie bildēm-nuu,kam mums lv vēl tādi skaitļi?😅
Elizabeteputnos @ 07.05.2022 17:57Negribu izklausīties nosodoši, bet mani šokē viņas konstantā ņaudēšana, cik viss dārgi. Pirmkārt, sevi pozicionē kā luxury biznesmeņus (savā galvā). Bagāti cilvēki par naudu parasti vispār nerunā! Patiešām cilvēki, kas var atļauties luxury to nebāž instagramā. Ļoti trāpīgi reiz teica vienā dokumentālajā filmā par brendiem - tie ir lielākoties domāti nabagiem, kas grib izlikties, ka ir luxury. Patiesi bagāti cilvēki zina brendus, kurus mēs neesam dzirdējuši, tiecas pēc kvalitātes un nevelk bezgaumīgus apģērbus ar logo zelta burtos, jo viņi ir pašpietiekami.
Didri izskatās kā no mucas izmukuši. Jā, Dubaija ir ļoti skaista, bet viņi to pasniedz it kā būtu aizbraukuši kosmosā. "Re cik šis dārgi bla bla" izklausās pēc dziļiem laukiem. Nekādas kultūras, pašcieņas, inteliğences.
Elizabeteputnos @ 07.05.2022 17:57Negribu izklausīties nosodoši, bet mani šokē viņas konstantā ņaudēšana, cik viss dārgi. Pirmkārt, sevi pozicionē kā luxury biznesmeņus (savā galvā). Bagāti cilvēki par naudu parasti vispār nerunā! Patiešām cilvēki, kas var atļauties luxury to nebāž instagramā. Ļoti trāpīgi reiz teica vienā dokumentālajā filmā par brendiem - tie ir lielākoties domāti nabagiem, kas grib izlikties, ka ir luxury. Patiesi bagāti cilvēki zina brendus, kurus mēs neesam dzirdējuši, tiecas pēc kvalitātes un nevelk bezgaumīgus apģērbus ar logo zelta burtos, jo viņi ir pašpietiekami.
Didri izskatās kā no mucas izmukuši. Jā, Dubaija ir ļoti skaista, bet viņi to pasniedz it kā būtu aizbraukuši kosmosā. "Re cik šis dārgi bla bla" izklausās pēc dziļiem laukiem. Nekādas kultūras, pašcieņas, inteliğences.
MaijaPaija @ 07.05.2022 15:19Kā arī es jau saprotu, ka saskatījusies no Ķīnietem par to pozešanu.. bet nu tā tracina tie stieptie pirksti, izlocīti visos leņķos, gorīšanās, kāju stiepšana.
Vienkārši nesaprotu kapēc citi veikali var reklamēt apģērbus normāli , skaisti..lai cilvēks maksimāli saprot kā dzīvē izskatās... a didas bodē ka tikai maksimāli kā uz lelles