Tastastas @ 06.11.2025 18:48
Kaut kāds sods jau bija, Ņuriks patrīcēja VIDā. Un dikti manīgi pēc tam laulību līgumu noslēdza un salika uzņēmumus uz savas Dievgosniņas vārda ? suns zin, ko ēdis ?
Tā notiek,ka nekas cits kā savs izskats neinteresē.Jau no jaunības gadiem vienīgais,kas patika bija fotogrāfēties.Par ko ar viņu vispār varētu runāt🤷♀️Pēc reel rodas tāda sajūta,ka viņa meklē apstiprinājumu komentāros tam,ka viņa domā un rīkojas pareizi.Dažas cāļpaures jau kladzina līdz🤡Luna Com 2000 @ 07.11.2025 13:33Pēdejais reels - slims narciss visā savā krāšņumā.
kas vispār ir tas ko viņa pateica? Ja tiekoties ar draugiem visas sarunas un jūsmošana nav tikai par mani, man to nevajag?
Viņa tieši stasta ka pedejis 3 menešus daudz lieki laika tērēja citiem.
Didriņ tu vnk aizgāji pāris reizes ar meitenēm uz restorāniem un saprati ka ir ari citas tēmas, visa pasaule negriežas ap tevi? un ir forši ar draugiem no sirds izsmieties ari par sūdigam tēmam, ka tu saki? Īss kompleksains rūķis kas nemāk elementāri- draudzēties?
IceCream @ 07.11.2025 15:53Bet kas tos Zinzino pērk tādos kvantumos?
aicināja itkā draudzenes uz restorānu, brauca uz Poliju ar viņam, lai tas reklamētu didras lupatas.Viss, draudzība beidzās, tā arī nesākusies. Elīna visur meklē labumu tikai sev.EnģeleMarķele @ 07.11.2025 14:13Tā notiek,ka nekas cits kā savs izskats neinteresē.Jau no jaunības gadiem vienīgais,kas patika bija fotogrāfēties.Par ko ar viņu vispār varētu runāt?♀️Pēc reel rodas tāda sajūta,ka viņa meklē apstiprinājumu komentāros tam,ka viņa domā un rīkojas pareizi.Dažas cāļpaures jau kladzina līdz?
Luna Com 2000 @ 07.11.2025 13:33Pēdejais reels - slims narciss visā savā krāšņumā.
kas vispār ir tas ko viņa pateica? Ja tiekoties ar draugiem visas sarunas un jūsmošana nav tikai par mani, man to nevajag?
Viņa tieši stasta ka pedejis 3 menešus daudz lieki laika tērēja citiem.
Didriņ tu vnk aizgāji pāris reizes ar meitenēm uz restorāniem un saprati ka ir ari citas tēmas, visa pasaule negriežas ap tevi? un ir forši ar draugiem no sirds izsmieties ari par sūdigam tēmam, ka tu saki? Īss kompleksains rūķis kas nemāk elementāri- draudzēties?
smūtijs @ 08.11.2025 07:20
Tur narcisisms un iedomība spraudzas pa visiem botoksiem šmotokiem ārā. Viņai vajag jēdzīgas sarunas? Kādas ir viņas jēdzīgās sarunas, es, es, es, kakas, kakas, kakas, drēbes, drēbes, drēbs, močīt… Nu tikšanās ar draugiem ir vajadzīga, lai atslēgtos no ikdienas, forša laika pavadīšana. Var redzēt, ka viņai nav nekad bijuši īsti draugi. Es ceru, ka viņas “draudzenes” padomās par to, ko viņa teica šajā video.

Tastastas @ 08.11.2025 15:01Elīna kaut kādu čali aicina spēlēt "padlu" ?? likās, ka man izklausās, bet tāpat arī parādās storija tekstā. ??
KatyB @ 08.11.2025 12:41
Tagad posto cik pateicīga viņa ir pa cilvēkiem blakus, dienu atpakaļ visi ir idioti un nav par ko runāt, labāk but vienai ja sarunas nav par viņu. Vienkārši stulba un jau vairs nesaprot ko pati pesteļo. Un izkatas viņa pēdējā laikā diezgan drausmīgi, tie melnie mati galīgi nepiestāv izkatas tā ka viņas atpalikusī māte
Tastastas @ 04.11.2025 23:39Tie apavi ir traģiski. Būtu sarkani - tiešām kā klaunam ?