Kirbis32 @ 28.10.2025 09:40Didrihsoni nav šaubu ,ka jūs abi lohi esat tiešām tupākie cilvēki uz pasaules??
Eiropubsalīdzīnāt ar Ķīnu.??
Oi jā, nu ,protams ,atklājums gadsimta līmenī! Ķīnā viss lēts, viss skaists, viss ideāli! Simts eiro tur esot kā “miljonāra budžets” — nu jā, tikai žēl, ka tos simts eiro VAR iztērēt par “Gucci” somiņu, kurai “Gucci” uzrakstīts ar trim “c”. Bet nu, galvenais taču sajūta, vai ne? ?
Un jā, protams, Eiropa ir slikta, netīra un “bez jēgas” laikam jau tāpēc ķīnieši pa tūkstošiem brauc tieši šurp mācīties, strādāt un dzīvot. Bet nu ko es saprotu, es taču neesmu bijusi “īstajā Ķīnā”, kur vienā pusdienlaikā var justies kā oligarhs un vakarā elpot smogu ar zelta karoti.??
Reāli fascinē, kā cilvēks aizbrauc uz nedēļu un pēkšņi kļūst par ekspertu ekonomikā, kultūrā un ģeopolitikā. Varbūt nākamreiz viņa mums vēl izskaidros, kāpēc “tur cilvēki tik laipni”, kamēr visi skatās uz viņu kā uz pastaigājošu mauku ar eirozīmīti virs galvas.
Bet jā, priecājos, ka viņa atradusi vietu, kur var justies kā “bagāta tūristu karaliene” — kaut arī tikai līdz brīdim, kad beidzas Wi-Fi un sākas realitāte. ?
KatyB @ 28.10.2025 13:23Es nesaprotu to bezmaksas atgriešanu, vai tad pēc PTAC likumiem jebkuru preci nevar atgriezt noteiktā laikā? Didri pasniedz kā davanu no savas puses
KatyB @ 28.10.2025 13:23Es nesaprotu to bezmaksas atgriešanu, vai tad pēc PTAC likumiem jebkuru preci nevar atgriezt noteiktā laikā? Didri pasniedz kā davanu no savas puses
nē nu ja viņi saktot tirgot ar adekvātu cenu nevis 300-500% uzcenojumu, tas būtu reāliTastastas @ 28.10.2025 15:49Nu cmon, viņiem tikko Eiropā 300 vienības esot licies, šausmas, cik daudz. Aizbrauc uz Ķīnu, a te 3000 vienības jāpasūta. ??♀️
Es reizēm nesaprotu, kādā paralēlā visumā viņi dzīvo. Ir labi tiekties uz saviem sapņiem un stādīt augstākus mērķus, bet jābūt taču kaut kādai sasaistei ar realitāti.
2biletes @ 29.10.2025 00:21nē nu ja viņi saktot tirgot ar adekvātu cenu nevis 300-500% uzcenojumu, tas būtu reāli
Viņa nesaprot, ka nu nav izaugusi līdz šādiem pasūtījumiem. Nu nevar salīdzināt savu 1 bodi ar, teiksim, H&M, kuram ir virs 4000 veikaliem visā pasaulē,kas noteikti katru modeli sūta vismaz 40K, lai katrā bodītē vismaz 30gab. būtu, pieņemot, ka uz visiem veikaliem visā pasaulē neiet vienāda prece, un konkrētas džinsas jāsūta, piemēram, tikai uz 1000-1500 no visiem veikaliem.Tastastas @ 28.10.2025 15:49Nu cmon, viņiem tikko Eiropā 300 vienības esot licies, šausmas, cik daudz. Aizbrauc uz Ķīnu, a te 3000 vienības jāpasūta. ??♀️
Es reizēm nesaprotu, kādā paralēlā visumā viņi dzīvo. Ir labi tiekties uz saviem sapņiem un stādīt augstākus mērķus, bet jābūt taču kaut kādai sasaistei ar realitāti.

cory @ 29.10.2025 22:16Pirms braukšanas uz Honkongu, Didrene vēl paspējusi ieķert rūpnīcās feiko Christian Dior saddle bag:
lieniite2015 @ 29.10.2025 21:03Nu tik garlaicīgi ir tie posti no Ķīnas, ka pat cilvēkiem maza interese, jo ‘like’ savākti, ņenot vērā sekotāju skaitu, ir ļooooti maz. Vienā no pēdējiem postiem, kur ’slavina’ Dievu, ir vispār pāri 100 like. Tieši tik neinteresanti viņi ir. Didrihsonu noriets ir sācies, diemžēl.
Viņi pat uz Ķīnu! lidojot, nemāk savākt savu auditoriju, ja salīdzināsim ar citiem influenceriem, kaut gan Ķīna ir kaut kas woow un tur ir ko darīt, redzēt un piedzīvot.
lieniite2015 @ 29.10.2025 21:03Nu tik garlaicīgi ir tie posti no Ķīnas, ka pat cilvēkiem maza interese, jo ‘like’ savākti, ņenot vērā sekotāju skaitu, ir ļooooti maz. Vienā no pēdējiem postiem, kur ’slavina’ Dievu, ir vispār pāri 100 like. Tieši tik neinteresanti viņi ir. Didrihsonu noriets ir sācies, diemžēl.
Viņi pat uz Ķīnu! lidojot, nemāk savākt savu auditoriju, ja salīdzināsim ar citiem influenceriem, kaut gan Ķīna ir kaut kas woow un tur ir ko darīt, redzēt un piedzīvot.

Elīna nevar savu luxiņu no lupatskates pārdot, kur katra prece ir 2-3 gabali no katra izmēra. :D Par kādiem 3000 gab viņa sapņo?Tastastas @ 28.10.2025 15:49Nu cmon, viņiem tikko Eiropā 300 vienības esot licies, šausmas, cik daudz. Aizbrauc uz Ķīnu, a te 3000 vienības jāpasūta. ??♀️
Sapirksies fanītēm ķīniešu saldumus un savāks like. :Dlieniite2015 @ 29.10.2025 21:03Nu tik garlaicīgi ir tie posti no Ķīnas, ka pat cilvēkiem maza interese, jo ‘like’ savākti, ņenot vērā sekotāju skaitu, ir ļooooti maz. Vienā no pēdējiem postiem, kur ’slavina’ Dievu, ir vispār pāri 100 like. Tieši tik neinteresanti viņi ir. Didrihsonu noriets ir sācies, diemžēl.