Ok, es ar piereģistrējos, lai pateiktu savu verdiktu. Nekad šeit neko neesmu gribējusi komentēt, lai gan aktīvi lasīju, taču šoreiz šeit visas foruma dievgosniņas ir pāršāvušas pār strīpu. Lai nu kā man Kristīne un Elīna nepatiktu, es šitādu huiņu nedzenu... pat nemāku dzīt.
Pirmkārt, jūs te piesējāties Miljones grupai, lai to dzēš, a kas šeit notiek? Šeit tak vēl trakāk viss notiek. Otrkārt to profilu, kuru piesējāt viņai šeit, nu es neticu, ka viņa viena zem viņa bija. Mans pieņēmums ir, ka visiem grupas adminiem bija piekļuve katram kontam un tad nu kuram nu bija laika šeit nāca un komentēja, jo nu pēc storijiem spriežot bija reizes, kad nu šeit galīgi nekas nesakrita, lai gan visu laiku iesmējāt ka tā ir Miljone. Nu ja nu vienīgi viņa neieraksta storijus iepriekš kā to dara Elīna, pēc jūsu spriedelējumiem, tad jau nu tas būtu īpaši slimi. Vēl variants vai nu jūsu pieminētais pakalpiņš te komentēja vai nu visi viņi kopā uz maiņām, kas ir visticamāk. un anyway pēc tiem tekstiem spriežot un visiem tiem atklātajiem profiliem, viņi visi taču reāli jūs troļļoja, tieši tāpat kā to dara Elīna, lai par jums ierēktu un sagaidītu reakciju. Bet nu protams, uzmetāties vienai personai krāgā, jo tā jums ir zināma persona, lai gan pārējie arī nav bez vainas. un jā reakcija sagaidīta, mērķis sasniegts. Abas kaut kādas no laukiem izlīdušas un grib kļūt par zvaigznēm, bet izskatās ka viņām padodas labi, ja jau jums te nav miera. Kāpēc es šeit izdomāju beidzot iekomentēt... tad nu lūk - man arī patīk būt izmeklētājai un pamanīju daudz sakritību par kurām te nerunā. No jūsu nosauktajiem adminiem viena tomēr trūkst un tā ir Rēzija, kuru vairs grupā neatrodu. kāda sagadīšanas, ka foruma lielāko Miljones heiteri sauca Rēzija... un kāda sagadīšanas ka šis profils Rēzija jeb Katz ir dzēsts... un kāda sagadīšanās, ka pēkšņi parādījās Kloja. un pats trakākais ko šorīt ieraudzīju bija Miljones storijs, kāpēc arī gribēju šeit ierakstīt. Izrādās Rēzija nekautrējas un raksta viņas mammai un paziņām, saucot viņu par slimu mauku, kurai nedrīkst uzticēties (labi, par to uzticēšanos es nespriežu) bet nu es atvainojos, rakstīt mammai un teikt, ka izaudzinājusi mauku? Nav brīnums ka Rēzija no šejienes izdzēsās, laikam pati izdomāja ''paklusēt un padomāt'', spriežot pēc visa lasītā viņai vienīgajai bija tendence rakstīt cilvēkiem - opjiem, random cilvēkiem un nu jau mammām. Lai nu cik man ļoti kretinētu kāds, es nemeklētu tuvinieku profilus un nerakstītu viņiem. Ko es ar to gribu jums pateikt? jūs visas, pilnīgi visas, ieskaitot šeit pieminētās varones esat vienādas - vienā maisā metamas. bez drāmām jūs dzīvot nespējat. ja nav drāmu, uztaisīsiet. un to es saku par visām. par jums tai skaitā fashion police, visas neesat normālas. ehh, forši būt anonīmam, ne? labi, es pazūdu, jo mans mērķis nav te katru stundu komentēt. varat neatbildēt. vai es liku jums aizdomāties? gan jau, ka nē. un p.s. izmantošu iespēju - Miljone ja tu lasi, aizej pie friziera. Elīna, ja tu lasi - aizej noberzties dušā, tā nav ņirgāšanas, tas ir padoms. ehh, uzsitu sev pa plecu un aizeju no šī svētā nevainīgo būtņu foruma. ak jā un piebildīšu. Neesmu ne Miljone ne Didrihsone. Neticami, ne? :D