viņa man liekas ir pati bišk atpalikusi, dzīvo divus gadus atpakaļ 😀 tā ir ka tālāk par savu taureni neredzClara @ 24.03.2021 18:54Pirms diviem gadiem cilvēki baidījušies no internetveikaliem? ? Kas tur notiek tajā galvā
parasti tādas kājas ir pēc dārza ravēšanas :D vai arī kad esi nostaigājis pa dārzu kādu laiku :DBellatresa @ 25.03.2021 14:37https://www.butterfly.lv/product/pukainas-cibinas/
Tie pleķi no tonējošā ir tik briesmīgi apavu reklāmai. Tādas čības var nopirkt uz pusi lētāk, bet nu butterfly fanes pērk un pirks,jo butterfly .?
es pamēģināju to pozu ko pie spoguļa atrādīja :D neiespējami, neērti vjekGreyworld @ 25.03.2021 14:12
Tā pozēšana ?
Pistācija @ 25.03.2021 23:19Evelīnai vajadzētu pieņemt kritiku , nevajadzēja likt bildes no Tenerifes, ja nespēj uzņemt kritiku.
Tāpat kā ar Leksusu :D nu , a ko pati gaida? Ka visi sitīs plaukstas un teiks "malacīte" ?
Goda vārds, viņai - sīkajai spindzelei vajag stāvēt kaktā un beigt bimbāt, ja nedomā 10 soļus uz priekšu
Mercury6 @ 26.03.2021 14:06Man Elīna neliekas skaista ne jau krūšu, uzacu un skropstu dēļ, bet es ļoti ievēroju, vai cilvēks izskatās tīrs un svaigs, tur lomu spēlē arī dabīgums, bet ne vienmēr - arī uzlabotas lūpas, krūtis, uzacis izskatās skaisti komplektā ar veselīgu un svaigu kopējo izskatu. Principā var sakarināt sev virsū visu iespējamo, bet nevar aizķēpāt dažas lietas - neveselīgu ādas krāsu, nogurumu, sausus matus, aizpampumu, līdz ar to, nav jēgas no visa tā, ko viņa ar sevi dara. Manispēc sieviete var uzvilkt džinsus un baltu krekliņu, bet ja viņai ir skaista āda bez pleķiem un izskatās labi mitrināta, viņai ir atpūtusies un svaiga seja, neaizpampušas acis un tīri, spīdīgi, vijīgi, veselīgi mati, pēc maniem standartiem šāda sieviete pat ar neizteiksmīgu grimu vai sejas vaibstiem kā tādiem, būs uzvarētāja x100 pār tādu Elīnu, kurai ir viss iespējamais, bet tās galvenās veselīga izskata esences viņai nav. Tad arī izteiksmīgam apģērbam vienkārši nav jēgas.
Nu kas tur skaists? Svaiga sejas āda ir kad ir noņemts grims, dabiskais sārtums vaigos, un tiešām var redzēt ka sieviete staro! Elīna ir pārcepusies solārijā, grima kārta nereāli bieza,nu kas tur skaists?! Esmu redzējusi vēl daudzās viņas veikala bildēs, kur viņai uz rokām un kājām pleķi no paštonējošā.. drausmīgi nesmuki!Mercury6 @ 26.03.2021 14:06Man Elīna neliekas skaista ne jau krūšu, uzacu un skropstu dēļ, bet es ļoti ievēroju, vai cilvēks izskatās tīrs un svaigs, tur lomu spēlē arī dabīgums, bet ne vienmēr - arī uzlabotas lūpas, krūtis, uzacis izskatās skaisti komplektā ar veselīgu un svaigu kopējo izskatu. Principā var sakarināt sev virsū visu iespējamo, bet nevar aizķēpāt dažas lietas - neveselīgu ādas krāsu, nogurumu, sausus matus, aizpampumu, līdz ar to, nav jēgas no visa tā, ko viņa ar sevi dara. Manispēc sieviete var uzvilkt džinsus un baltu krekliņu, bet ja viņai ir skaista āda bez pleķiem un izskatās labi mitrināta, viņai ir atpūtusies un svaiga seja, neaizpampušas acis un tīri, spīdīgi, vijīgi, veselīgi mati, pēc maniem standartiem šāda sieviete pat ar neizteiksmīgu grimu vai sejas vaibstiem kā tādiem, būs uzvarētāja x100 pār tādu Elīnu, kurai ir viss iespējamais, bet tās galvenās veselīga izskata esences viņai nav. Tad arī izteiksmīgam apģērbam vienkārši nav jēgas.