Bellatresa @ 19.03.2021 11:53Es nedomāju, ka Nauris vainīgs. Viņai milzu kompleksi ir jau kopš bērnības. Sazin, kāpēc. Mākslīgos matus,nagus,skropstas jau lika pirms Naura,tāpat badojās. Kad parādījās nauda, tad sāka visus uzlabojumus uz nebēdu. Viņai nemaz neinteresē citu viedoklis, viņai ir savi skaistuma ideāli,kurus citiem jāpieņem. Nauris jau reiz ierēca, ka uzacis kā angry bird. Nebrīnītos, ka arī citās jomās ,viņš vienkārši paklusē(piemēram, par tonējošo). Paskatieties, cik daudz sievietes Latvijā un pasaulē sevi mākslīgi uzlabo. Tas ir ārprāts,bet skaitas normāli. Teikt, ka visām to liek darīt vīri, draugi - nav taisnība.Tad jau visi ,šo sieviešu, vīri jāvaino, ka ļauj viņas , tā pārtaisīt. Ticu,ka daudzi vienkārši klusē un izdabā sievietes kaprīzēm. Elīna un citas sievietes nav nabadzītes, viņas pašas sevi "čakarē" ,bet uzskata, ka tagad ir skaistules . Viņas visas,jau tagad, izskatās vecākas par saviem gadiem.
Bellatresa @ 19.03.2021 11:53Es nedomāju, ka Nauris vainīgs. Viņai milzu kompleksi ir jau kopš bērnības. Sazin, kāpēc. Mākslīgos matus,nagus,skropstas jau lika pirms Naura,tāpat badojās. Kad parādījās nauda, tad sāka visus uzlabojumus uz nebēdu. Viņai nemaz neinteresē citu viedoklis, viņai ir savi skaistuma ideāli,kurus citiem jāpieņem. Nauris jau reiz ierēca, ka uzacis kā angry bird. Nebrīnītos, ka arī citās jomās ,viņš vienkārši paklusē(piemēram, par tonējošo). Paskatieties, cik daudz sievietes Latvijā un pasaulē sevi mākslīgi uzlabo. Tas ir ārprāts,bet skaitas normāli. Teikt, ka visām to liek darīt vīri, draugi - nav taisnība.Tad jau visi ,šo sieviešu, vīri jāvaino, ka ļauj viņas , tā pārtaisīt. Ticu,ka daudzi vienkārši klusē un izdabā sievietes kaprīzēm. Elīna un citas sievietes nav nabadzītes, viņas pašas sevi "čakarē" ,bet uzskata, ka tagad ir skaistules . Viņas visas,jau tagad, izskatās vecākas par saviem gadiem.
Maddie227 @ 19.03.2021 12:02
Nu es domāju, ka viņai var pateikt nedari to, bet darīs tāpat.
Vai tad viņas mamma badošanās laikā neredzēja, ka Elīns neko normālu, ko gatavo mamma neēd utt? Neticu, ka mamma neko nebūtu teikusi par to. Elīna noteikti pateica, ka zina pati labāk, kad kāds ko gribēja ieteikt un tā varētu būt arī tagad. Tas tikai mans minējums.
vai tiešām viņa pati neredz 🤦🏼♀️123annna @ 19.03.2021 12:45Čau atplisusī bikšu prieksha ?
cupcake2 @ 19.03.2021 10:17Skatos to STV raidījumu un nesaprotu, kā tādu sviestu var dzīt (konkrēti par to negulēšanu līdz kāzām).
Pirmkārt, viņa tik kategoriski stāsta, cik slikti ir ar vīrieti pārgulēt, ka vairs nav iespējams normālu komunikāciju izveidot, kad viņai pretī sēž 3 sievietes, kuras visdrīzāk nav gaidījušas līdz kāzām (ok, es nezinu par visu viņu attiecību statusu), bet principā viņa pasaka - jūsu vīriem jūs interesējat tikai, lai pārgulētu.
Otrkārt, tas uzskats - ja pārguļ, tad skatās tikai kā uz seksuālu būtni, bet, ja nē, tad skaidri tevi redz kā cilvēku. Kāds "skaidri redz", kad, atvainojos, olas zilas no gribēšanas? Manuprāt, tieši pretēji - kad tu iekāro otru cilvēku, bet saproti, ka nekas šodien, rīt nebūs, vienīgais, par ko tu vari domāt, ir par to dienu, kad tas beidzot būs, iztēloties kā tas būs.
Ok, bet ko es varu spriest par atturēšanos līdz kāzām, sēžot te neprecēta ar mazu brīnumiņu vēderā. :D
123annna @ 19.03.2021 12:45Čau atplisusī bikšu prieksha ?
NeonsNeons @ 19.03.2021 17:06Likmes cik ātri atslēgs komentārus butterfly live??
Lindaperla @ 19.03.2021 17:18Paprasa viedokli, bet tikai viena atbilde ir pareiza lol ?
var gan. Ar diviem atbilžu variantiem. Bet viņa jau negrib lai citi redz, cik % ir uzspieduši vienu vai otru.Blanche @ 19.03.2021 18:57
Citādāk nemaz nevar uzlikt. Lol
Bellatresa @ 19.03.2021 18:54
Matu plāksnes?