Es arī noskatījos interviju. Elīnas izskats vai pieskārieni matiem un sejai man absolūti netraucēja, ja godīgi nemanīju, tikai atcerējos, ka šeit tā rakstīja. Viņas visas ik pa brīdim piekārtoja maskas. Bet jāsaka gan, ka intervijā vispār nebija ticamības momenta, vismaz man. Es neticu īsti tam viņas stāstam, liekas, ka viņa savu dzīves, attiecību un biznesa stāstu ir savā galvā atstrādājusi līdz pēdējai niansei, iemācījusies no galvas un pati tam līdz sirds dziļumiem tic, pat, ja tajā viss nav patiesība. Viņa visās intervijās runā vienu un to pašu, kaut gan tā nav tikai viņas vaina - viņai uzdod vienus un tos pašus jautājumus pa lielam. Nav nemaz nekas tāds cits, ko viņai varētu pajautāt, par hobijiem, ceļojumiem, piedzīvojumiem. Viņa var lepoties tikai ar attiecībām un biznesu. Protams, tas nav tikai, arī tas ir jālolo, bet nu tomēr... Man viņa vienkārši nešķiet vairs interesanta, viss ir zināms. Par jaunumiem savā biznesā viņa nekur tālāk īsti neiet personīgajā dzīvē un izaugsmē. Bet katram savs, viņa tomēr arī ir gana daudz sasniegusi, citiem nekā no tā nav, darbaspējas viņai ir lielas, tas jāatzīst.