es tieši to pašu nodomāju. Bet es vairs par viņas bezstilu nebrīnos lol lauki paliek laukila femmina @ 08.03.2021 15:21Tas šodienas komplekts ar puķaino kleitu un zābakiem... Piedodiet, bet nav savienojams...
Lindaperla @ 08.03.2021 09:58Man patīk kā elīna lasa bībeli... mūždien skaisti pusatvērta... vienmēr tieši pusē, kad atrāda bībeli - tieši viducītī atvērta ? tak skaidrs, ka tas viss ir skatam, nekāda tur lasīšana nav.
Lindaperla @ 08.03.2021 09:58Man patīk kā elīna lasa bībeli... mūždien skaisti pusatvērta... vienmēr tieši pusē, kad atrāda bībeli - tieši viducītī atvērta ? tak skaidrs, ka tas viss ir skatam, nekāda tur lasīšana nav.
Tev laikam nekad nav bijusi saskarsme ar īstiem ticīgajiem, kuri Bībeli arī tiešām lasa katru dienu :) neviens nedara tā, ka "izlasa Bībeli kā romānu vienreiz un noliek plauktiņā". Lasa pa dažiem pantiem, reizēm nodaļu utt, bet lasa, pat vairākas reizes dzīvē izlasījuši.Grenarda @ 08.03.2021 16:46
Viņa taču nelasa to bībeli nemaz!!! Jūs tiešām ticat, ka grāmatu var lasīt gadu-divus? wtf, normāls cilvēks bībeli izlasa savā jaunībā, un noliek plauktiņā. Tad jau rodas sajūta, ka viņa ir vai nu analfabētiķe, ka lasa jau padsmito gadu, un joprojām nevar izlasīt. Vai visdrīzāk, ka tā ir zaimošāna un liekulība ar bībeli un Dievu.
Pat mūķenes taču bībeli neaiztiek katru dienu, bet viņas jau nu gan ir ticīgas, atšķirībā no šīs zaimotājas! Riebjas tādi cilvēki.
arī sajūta, ka viss safabricēts, un nekāda pārsteiguma tur nav😂 pat kostīmiņš pieskaņotā krāsā uzvilkts, lai bildes smukas var safočēt :DAgnetAa @ 08.03.2021 17:03Protams, ka jāfilmē, kad dāvina ziedus ?
elīna neuzkrāsota kā tāda rada rada labāku skatu sejaicore @ 08.03.2021 22:57Elīnai neuzkrāsotas uzacis uzreiz rada labāku skatu sejai
Grenarda @ 08.03.2021 16:46
Viņa taču nelasa to bībeli nemaz!!! Jūs tiešām ticat, ka grāmatu var lasīt gadu-divus? wtf, normāls cilvēks bībeli izlasa savā jaunībā, un noliek plauktiņā. Tad jau rodas sajūta, ka viņa ir vai nu analfabētiķe, ka lasa jau padsmito gadu, un joprojām nevar izlasīt. Vai visdrīzāk, ka tā ir zaimošāna un liekulība ar bībeli un Dievu.
Pat mūķenes taču bībeli neaiztiek katru dienu, bet viņas jau nu gan ir ticīgas, atšķirībā no šīs zaimotājas! Riebjas tādi cilvēki.
DaicyDaicy @ 09.03.2021 06:01Hm kāpēc Elīna noņemusi komentārus pie pēdējās bildes? Bija interesanti komentāri???