Imaginary @ 03.03.2021 09:42Nieks par rētām, bēdīgāk ir tas ka Nauris jau ir piedāvājis "izslīpēt rētas" lai ko arī tas nozīmētu. Nesaprotu, kāpēc viņš pats sevi neuzlabo, tikai sievu pārtaisīt grib.
Nieks par rētām, bēdīgāk ir tas ka Nauris jau ir piedāvājis "izslīpēt rētas" lai ko arī tas nozīmētu. Nesaprotu, kāpēc viņš pats sevi neuzlabo, tikai sievu pārtaisīt grib.
Imaginary @ 03.03.2021 09:42Nieks par rētām, bēdīgāk ir tas ka Nauris jau ir piedāvājis "izslīpēt rētas" lai ko arī tas nozīmētu. Nesaprotu, kāpēc viņš pats sevi neuzlabo, tikai sievu pārtaisīt grib.
Shonderer @ 03.03.2021 10:07No kā ir tās rētas?
Alegorija @ 03.03.2021 12:43Ja tiešām ir tā, ka viss, ko Nauris saka, tiek darīts, tas ir briesmīgi. Vardarbība nav tikai zilas acis un lauzti kauli. Nezinu kāpēc, bet man Nauris arī atsit tipisko sabiedrības uzskatu, kāds ir homoseksuāls vīrietis, gan ģērbšanās stils, gan uzvedība, gan runas veids. Pilnīgi šķiet, ka viņam nav neviena vīrišķīga prasme vai īpašība.
Stulbi tā spriest, bet varbūt tāpēc Nauris tik ļoti apsēsts ar baznīcu un savas sievas uzlabošanu, cerot, ja viņa atbildīs visiem skaistuma standartiem (tieva, lielas krūtis, izteiksmīgas lūpas, gari mati...), tad viss mainīsies.
Andzela123 @ 03.03.2021 17:47Kādēļ jūs nosodāt Nauri par to ka viņš iesaka vai ko. Es neticu, ka visu ko Elīna ir darījusi ar sevi ir Naura darbs.
Piem. Krūtis jau gribēja tad kad vel nebija ar Nauri un lūpas, jo viņai bija kompleksi ar degunu un gribēja izlīdzināt sejas simetriju.
Nu pat ja tas ir Naura ieteikums, nevienai nav jādara ko saka, sanāk ka Elīna pati sevi nenovērtē un skrien un dara Naura iegribām?
Man patīk, dabīga gan skaistāka bija. Ig viņai niks anastaciii.arandommm @ 03.03.2021 12:58Kā Jums, meitenes, patīk tā blondā modele? ?
randommm @ 03.03.2021 12:58Kā Jums, meitenes, patīk tā blondā modele? ?
Lindaperla @ 03.03.2021 19:40Kā es nevaru to kāju kustināšanu izturēt.