Lindaperla @ 23.02.2021 23:40Interesanti.
https://failiem.lv/u/pepxuxhyf
Lindaperla @ 23.02.2021 23:40Interesanti.
https://failiem.lv/u/pepxuxhyf
blacke @ 23.02.2021 23:47
nu ja es vinnētu iphone, es uzreiz viņu pārdotu, varbūt viņa izdarīja tāpat :D
cmon, es nedomāju,ka jebkuram būtu tā jāfeiko konkursi un jālūdz cilvēkiem melot, vēl filmēt storijus kā nodod balvu, lai nu ko viņi darītu, tam gan man negribas ticēt, bet nu who knows, Neidam es kaut kā vispār neticu
123annna @ 23.02.2021 23:51
Musdienās pa blatu sarunat kko un kka ir reāli.
Zinu dzivē, ka paziņai ir draudzenes, kuras lielos uznemumos riko konkursus.
Un mana pazina bieži uzvar. Ar domu, ka skaisti visu pec tam sadalīs. - tapec mana uzticiba konkursiem ir pilniga nulle.
Nu nav viss tik skaisti kā tas tiek pasniegts.
es toč tādam neidam neatbildetu ...blacke @ 24.02.2021 00:02Es nevienu neaizstāvu, bet nu piemēram, ja es būtu laimējusi to iphone un man tagad šitāds neids rakstītu, es arī viņu pasūtītu trīs mājas tālak, negribētu tagad nekādā drāmā iesaistīties. Ja vēl cilvēks,kas neseko šitādām drāmām līdzi un nesaprot kāpēc vispār raksta. Nē, nu kas zin, bet ja es būtu viņas vietā un pat ja man būtu tas telefons, neko nesūtītu.
Lindaperla @ 24.02.2021 00:00Un kā izskaidrosiet šo? Nomainīja niku un izdzēsa bildi ar elīnu
nesapratu, viņai niks nav mainīts. Niks agnesesidorova ir jau kopš konkursa vinnēšanas brīža, kur rāvi to trolol ?Lindaperla @ 24.02.2021 00:00Un kā izskaidrosiet šo? Nomainīja niku un izdzēsa bildi ar elīnu
es kad neids ielika storiju par to konkursu komentāros skatījos un atradu to trotrolo un uztaisīju skrīnu jo sūtīju draudzenei. Tagad vakarā pēc nika meklēju un nevarēju atrast, gāju atkal komentāros un uz agnesi bija nomainīts un kopīgās bildes vairs nav 🤷🏼♀️Silla @ 24.02.2021 00:08nesapratu, viņai niks nav mainīts. Niks agnesesidorova ir jau kopš konkursa vinnēšanas brīža, kur rāvi to trolol ?
bet kur prikols viņai sekot tādiem? Varbūt bijušī īsti pazīstamie profili? Kuri izdzēsuši bildes un nomainījuši niku ? Tā kā kāda jēga viņai sekot tādiem ? Izskaidrojums?Lindaperla @ 23.02.2021 23:53Un šim profilam seko elīna, viņas mamma un taurenis .... nu wtf is going on.
kaut kā neticas, man te vairāk, lai kā negribetos atzīt bet neida teorija šķiet ticama. Kāpēc lai viens īsts profils kā saki, sekotu TIKAI elīnai, viņas mammai un taurenim. Tad jau vēl kādam sekotu. Un elīna seko atpakaļ. Tam otram profilam arī tas pats tikai klāt vēl nauris. Nu darat, ko gribat, bet ir dīvaini.Silla @ 24.02.2021 00:32bet kur prikols viņai sekot tādiem? Varbūt bijušī īsti pazīstamie profili? Kuri izdzēsuši bildes un nomainījuši niku ? Tā kā kāda jēga viņai sekot tādiem ? Izskaidrojums?