tieši tā.Katz @ 19.02.2021 21:23Krivenchy arī padalijās ar savām domām. Esmu visai pārsteigta cik ļoti daudz dusmas patiesībā ir izraisijis tas viens storijs, bet kas ir skaidrs - homoseksuāli draugi šobrīd ir katram otrajam, jaunieši tos respektē un ciena. Kamēr Elīna, sēžot četrās sienās nav redzējusi dienas gaismu un to, kas notiek aiz loga. Tas, ko viņa šodien minēja "man nav rutīnas" ir bullshits - get a life.
Un ar attieksmi "nomierinaties, tāpat nekas nemainīsies" - točna neiesim labākā virzienā.
123annna @ 19.02.2021 20:57https://ibb.co/6P7D4J2
Bjork @ 19.02.2021 21:34tieši tā.
Man bail iedomāties, ko jāpārdzīvo jaunietim, kurš nav tradicionāli orientēts un dzīvo Latvijā. Es zinu gejus, kas tādēļ ir pārvākušies uz citām valstīm. Manu bērnu draugu lokā ir, kas nav heteroseksuāli, viņi nav likuši maniem bērniem kļūt arī tādiem. Bet esmu priecīga, ka mani bērni un viņu draugi dzīvo tādā vidē, kur nešķiro pēc ādas krāsas vai seksuālās orientācijas un reliģijas.
Katz @ 19.02.2021 21:34Lielā mērā izskatās, ka Nauris Elīnai visu laiku mālē acis ciet, vienreiz intervijā minēja, ka viņš paspēj visus sliktis komentārus izdzēst, pirms viņa izlasa. Tātad, arī ar šo viņai gan jau saka, ka tauta ir stulba un nav ko klausīties. Varbūt, vienreiz tomēr varētu? Nauri!?
Tas labais garastāvoklis ļoti sketciii
tā ir ekonomija 😂Dana Klavina @ 19.02.2021 21:40Nekad neko neesmu sūtījusi ar pankomatu tāpēc nezinu. Vai,tas ir normāli,ka izņemot veikalā pie viņas apģērbu uz kastītes aizmugure ir adresēs, kur iepriekš šī kastītē ir sūtīta,sūtītājas vārds,uzvārds un telefonā numurs? ? kastīte ir sūtīta no butterfly pie pasūtītājas un tad sūtīta atpakļ uz butterfly.
Elīna visiem sūtīja dāvaniņas, ja no tā bija jèga.Lindaperla @ 19.02.2021 21:51Samanta Tîna arī izteicās, gadījumā Elīna nesūtījai viņai dāvaniņas?
a kur viņa izteicās? Instagram navLindaperla @ 19.02.2021 21:51Samanta Tîna arī izteicās, gadījumā Elīna nesūtījai viņai dāvaniņas?
s. redrose un leula variet droši ignorēt un nelasīt, tie ir troļļi nevis īsti cilvēki.. mēģinās pārliecināt par pretējo, bet būtībā saņem baudu vai pat naudu vienkārši no haja taisīšanas. Ja es būtu lilit īpašnieks, es šinī forumā noalgoto vienu cilvēku, kura mērķis būtu visu laiku postot pretēju viedokli, vienalga par kādu tēmu... jo tas nozīmētu vairāk acu un vairāk naudas no reklāmām
https://failiem.lv/u/rbr99du2u#/view/q9kwqch3jAnnijaB @ 19.02.2021 21:57a kur viņa izteicās? Instagram nav
paldies. Nu jā, šis pamatīgi iedragā Elīnas svēto tēlu. Sadarbības atbirs nost, jo cits nevēlēsies sadarboties, ja Elīna būs kā iesaistīta.Lindaperla @ 19.02.2021 22:07https://failiem.lv/u/rbr99du2u#/view/q9kwqch3j
tikai Kivičs un Gobzems viņu aizstāv, pārejie nostājas pret, un tie pārējie ir ļooooooooti daudzi. Reputācija uz visiem viņas laikiem ir sabojāta, jo tomēr mākslinieki ir daudz ietekmīgāki par viņu un daudz vairāk sasnieguši, kamēr elīna pa savu tirgus lupatu bodi neko tālāk neredz.AnnijaB @ 19.02.2021 22:13paldies. Nu jā, šis pamatīgi iedragā Elīnas svēto tēlu. Sadarbības atbirs nost, jo cits nevēlēsies sadarboties, ja Elīna būs kā iesaistīta.