Bellatresa @ 18.02.2021 23:18Es tiešām brīnos un ir pat skumji, ka tik daudzi uztver normāli būt homoseksuālam cilvēkam. Jā, es dzīvē publiski to nenosodu, bet, šoreiz tēmas ietvaros ,izsaku savu viedokli.Es to neatbalstu un citi neatbalsta, tāpat, kā Jūs neatbalstāt normālu orientāciju . Tiešām, esmu šokā, ka visas forumnieces to atbalsta atplestām rokām. Ģimene un bērni ir vērtība. Sanāk, ka esat pret to...tiešām skumji...
Bellatresa @ 18.02.2021 23:22
Nē, bet ir daudz svarīgākas tēmas, par, kurām iestāties un atbalstīt. Tā nav joma, ar ko lepoties..
Haizivs @ 18.02.2021 23:26
Dura, saproti, ka ģimenē var piedzimt arī gejs? Mēs esam ģimenē 4 bērni, mans brālis gejs. Strādā par būvuzraugu, ir ļoti vīrišķīgs, brauc ar BMW džipu, skatās mma cīņas u.t.t., bet vienkārši piedzima gejs un viss. Un tu toč esi tāda dura, kurai piedzimtu homoseksuāls bērns un tu viņu vestu ārstēt uz baznīcu vai hvz kur. Tu esi sūdīgs cilvēks, man žēl, ka šai planētai jānes tevi. Un man ir ģimene ar diviem bērniem. Un, ja kāds no viņiem būs piedzimis par homoseksuālu, es viņu aizsargāšu no tādām zemes nezālēm kā Tu!
👏👏👏makitta9 @ 18.02.2021 23:29
Kāpēc tavuprāt ģimene/bērni un homoseksuālisms viens otru izslēdz? Cik. Šaura. Domāšana..
Dura, saproti, ka ģimenē var piedzimt arī gejs? Mēs esam ģimenē 4 bērni, mans brālis gejs. Strādā par būvuzraugu, ir ļoti vīrišķīgs, brauc ar BMW džipu, skatās mma cīņas u.t.t., bet vienkārši piedzima gejs un viss. Un tu toč esi tāda dura, kurai piedzimtu homoseksuāls bērns un tu viņu vestu ārstēt uz baznīcu vai hvz kur. Tu esi sūdīgs cilvēks, man žēl, ka šai planētai jānes tevi. Un man ir ģimene ar diviem bērniem. Un, ja kāds no viņiem būs piedzimis par homoseksuālu, es viņu aizsargāšu no tādām zemes nezālēm kā Tu!
Tak pieaugat un pieņemat arī to ko citi saka.
polijā 😂Silla @ 18.02.2021 23:34Didra izskatās noraudājusies vai arī tāda , kas būtu raudājusi. Diezin kur Nauris, ka nav blakus?
core @ 18.02.2021 23:40Nu re Elīna jau atvainošanās vēstules rakstījusi... Vismaz kaut kas.bet nu daudZ jau tas vairs neko nemainīs
nez ko Kašers atbildēja...core @ 18.02.2021 23:40Nu re Elīna jau atvainošanās vēstules rakstījusi... Vismaz kaut kas.bet nu daudZ jau tas vairs neko nemainīs
Tātad,ja esi PAR - viss ok,tu esi normāls,ja esi PRET - tu esi cūka,tumsoņa un vispār aizver muti. 🤔