Leula @ 15.02.2021 22:26
A kà tad Tu zināji kurā mājaslapā jāiet, ja nevienā Kristīnes ievietotajā screenshot nav mājaslapas nosaukums??? ????
Lindaperla @ 15.02.2021 23:03nē, jo man nav elku ;)
Lindaperla @ 15.02.2021 23:18Es atvainojos, bet šoreiz pat neaizstāvot Kristīni, pēc Taviem tekstiem Tev pašai neliekas ka ej uz šizofrēniju? Tādi paši teksti kā sviestsss... tikai atšķiras konteksts. Te kaut kas nav tīrs šovakar ?
varbūt pie reizes pasaki kā Tevi sauc lai varam arī par Tevi patenkot. Varam šeit pat, būtu interesanti, ko saki? ;)teja2525 @ 15.02.2021 23:19
Veram vaļā tenku lapeli uz to duru.. ?
ja jau katru dienu jāiet komisija, tad jau tomēr nav kaut kas kārtībā. To var tāpat pēc komentāriem spriest. Lai veiksmīga atveseļošanās ;)teja2525 @ 15.02.2021 23:20
Neeju man katru kādu jāiet veselības komisija, atzīta par veselu, taka aizrijies nelaimīgā.
es Tev saku 🤣AnnijaB @ 15.02.2021 23:22Kāda mēness fāze vispār ?? mani arī tas sviests uzvilka?
ko bļe? 🤣sviestsss @ 15.02.2021 23:27aarprats, nu nopietni, es esmu shoka, jus te veel turpinat cepties par mani, un par parejam un viena otru edat nost, jus dzive taa arii savus virieshu edat nost? ak jaa jums tachu taadu nav jo neviens normals virietis tadas maitas nepaciestu. kaada jums starpiba vai ticu dievam vai nee, vai tas kaut ko maina? jus galigi nesaprotat un nespejat sevi identificet launuma iemiesojumu, to launumu kas no jums nak. kaa jau ieprieks es teicu, tas pat vairs nav veseligs humors, tas ir tirs launums. kaa juus uz aci vispar kaut kadu apgerba izmeru variet noteikt, ja cilveku pat dzive neesat redzejusas, ka jus varat spriest par cilveku gimenem, ja nepazistat. es te nenaacu kadu personigi aizstavet, es naacu jus nostadit fakta prieksha ka tas ar ko juus nodarbojaties nav normali, tas nav etiski tas nav pareizi. jus esat apsestibas maktas skaugjes. ir japriecajas par cita veiksmi nevis janjirdz par cita veiksmi. tapec jau jums neveicas.
sviestsss @ 15.02.2021 23:27aarprats, nu nopietni, es esmu shoka, jus te veel turpinat cepties par mani, un par parejam un viena otru edat nost, jus dzive taa arii savus virieshu edat nost? ak jaa jums tachu taadu nav jo neviens normals virietis tadas maitas nepaciestu. kaada jums starpiba vai ticu dievam vai nee, vai tas kaut ko maina? jus galigi nesaprotat un nespejat sevi identificet launuma iemiesojumu, to launumu kas no jums nak. kaa jau ieprieks es teicu, tas pat vairs nav veseligs humors, tas ir tirs launums. kaa juus uz aci vispar kaut kadu apgerba izmeru variet noteikt, ja cilveku pat dzive neesat redzejusas, ka jus varat spriest par cilveku gimenem, ja nepazistat. es te nenaacu kadu personigi aizstavet, es naacu jus nostadit fakta prieksha ka tas ar ko juus nodarbojaties nav normali, tas nav etiski tas nav pareizi. jus esat apsestibas maktas skaugjes. ir japriecajas par cita veiksmi nevis janjirdz par cita veiksmi. tapec jau jums neveicas.
lasi 😂 es reāli pilnā balsī rēcu 🤣AnnijaB @ 15.02.2021 23:30es pat vairs nelasu?
starp rindām izlasīju,nav vērts 😂Lindaperla @ 15.02.2021 23:31lasi ? es reāli pilnā balsī rēcu ?