Elīna taisa nagus Annas pērlē.. Annas pērles īpašniece sludina to pašu sektu Prieka vēsti ko Elīna! Tur no kristietības, likumu ievērošanas ir ļoti tālu. Galvenais ir nauda!
putns @ 10.02.2021 11:17
Es aizvakar aiz garlaicības noskatījos vienu interviju ar Elīnu. Šķita dīvaini, ka no vienas puses viņa sevi pasniedz kā ļoti kristīgu, no otras ir ārkārtīgi ārišķīga, taisa plastiskās utt. Kā viņa tajā intervijā izteicās - viņai nepatīk reliģijas, jo tajās ir jāseko kaut kādiem ''noteikumiem'', bet patīk šī draudze, jo tur nav jāseko nekādiem noteikumiem, lai tevi visi pieņemtu un mīlētu. Nu, tāda ļoti naiva un narcistiska pieeja dzīvei.
es pat teiktu Dieva zaimošanaGrenarda @ 10.02.2021 11:44
Viņa ir liekule. Viņa nav kristīgā.
Pirmkārt, kristīgam cilvēkam pirmajā vietā ir reliģija, nevis ārējais izskats.
Otrkārt, būsim atklāti, viņa nav nekāda kristīgā, bet vistiešākajā nozīmē- sektante. Kristietības izpausmes ir Dieva lūgšana baznīcā, bībeles cienīšana, mācītājs, utt. "Prieka vēsts" ir sekta, kurā kurators tulko bībeli pa savam. Tā ir kristietības apmelošana, bet pati Elīna ir liekulīga sektante, un Dievam patiesībā viņa netic.
Lindaperla @ 10.02.2021 01:11Zini, man jau pēdējā laikā nav nekas pret tām meistarēm, kuras tiešām cenšas maizīti nopelnīt, bet pirmkārt - nereklamē to, kā kliente, ka tev ir jauni nadziņi. No otras puses, ja zobārsts var strādāt, kāpēc skaistumkopšana nedrīkst. Otrkārt tā ceļošana. Celošanai gan esmu kategoriski pret. Bet nu kā jau minēju, uz viņiem vispār nekādi noteikumi neattiecas. Un blatanti vēl to iebāž sejā ?
Es domāju, ka ārstiem jāaizliedz strādāt, takš katru dienu tie pacienti lien sejā. Ja nestrādā manikīres, lai arī ārsti nestrādā. Viens likums visiem.Lindaperla @ 10.02.2021 11:29Es ne par to, kas svarīgs kas nē. Es par to, ka tomēr abos gadījumos ir tuvs kontakts ar cilvēku.
Es nevienu nenosodu, bet šajā laikā aicinu radoši izpausties. 🤗 Man personīgi - ļoti patīk pašai veidot matus un visādi citādi radoši izpausties. Vienreiz nedēļā jau tam var veltīt laiku, itsevišķi mājsēdī'
Lindaperla @ 10.02.2021 13:30Džīzas. Tas nebija tā domāts. Tāpat daudzi skaistumkopšanā strādā, kas skaitās zem medicīniskiem pakalpojumiem. Ja dabū no ārsta nosūtījumu, tiek pie sejas tīrīšanas procedūras. Tas ir vnk fakts, ka cilvēki strādā 1:1. Es nesaku, ka tagad kaut kas jātaisa vaļā vai kaut kas jātaisa ciet. Vnk salīdzinājums.
Es arī vīlēju nost pati sev gēlu, tobrīd bija ~8 nedēļas un visi nagi turējās kā zvēri, bija tiešām traki. Daži nagi sāp vēl šobrīd, kaut pāris nedēļas ir pagājušas.
Viņa ir liekule. Viņa nav kristīgā.
Pirmkārt, kristīgam cilvēkam pirmajā vietā ir reliģija, nevis ārējais izskats.
Otrkārt, būsim atklāti, viņa nav nekāda kristīgā, bet vistiešākajā nozīmē- sektante. Kristietības izpausmes ir Dieva lūgšana baznīcā, bībeles cienīšana, mācītājs, utt. "Prieka vēsts" ir sekta, kurā kurators tulko bībeli pa savam. Tā ir kristietības apmelošana, bet pati Elīna ir liekulīga sektante, un Dievam patiesībā viņa netic.
Kā var iedomāties vīlēt sev pašai nagus līdz sāpēm? Vai tiešām nav izpratnes, ka tā tu sev sabojā nagus? Ja man būtu situācija, ka esmu ar gēla nagiem vai gelišu un sākās ierobežojumi, noteikti nospļautos uz ierobežojumiem un ietu vismaz noņemt, ja ne pielikt jaunus. Noņemšana - tā būtu tikai viena reize, toties tā būtu profesionāla un saudzīga.
Dola @ 10.02.2021 14:56
Tiek vīlēts gēls nost, nejau pats nags. Un sāpes rodas pēc tam visticemāk no kustībām vīlēšanas laikā, kuras nav bijušas profesionālas, salīdzinot kā meistars to maigi un profesionāli ar atbilstošu tehniku izdara. Kaut kāds risinājums jau bij jārod, jo ne visi meistari turpina strādāt ;/