core @ 09.02.2021 10:26Man interesēs, kāpēc Elīnai bija jāmaina esošie kroņi. Kas bija galvenais iemesls..
core @ 09.02.2021 10:26Man interesēs, kāpēc Elīnai bija jāmaina esošie kroņi. Kas bija galvenais iemesls..
Arī Guess alga ir ap 800€ kā minimums. Draudzene strādā TH, kas ir viens tīkls ar Guess un CK, un nesūdzās par algu. Arī tur nebūti darbinieces,ja maksātu 500€
mhm, man draudzene tieši vienā no tiem veikaliem strādā. Par 800 viņa var tikai sapņot. ar visu raušanos un virsstundām tāpat nesanāk. Bet tāpēc jau cilvēks izglītojas, gūst pieredzi lai mērķētu augstāk. Bet nu viņai 33 un tāda pa gaisu. Visi šie apģērbu veikali ir vien pagaidu darbi jauniem cilvēkiem, studentiem ( es tā uzskatu), ne izaugsmes iespējas, nekā. Gan jau ir kam viss apmierina, bet es personīgi tā nevarētu, tāpēc priecājos, gan par savu izglītību, gan amatu, tieši pandēmijas laikā tiku paaugstināta, bet nu esmu karjeras cilvēks. Bet nu katram savs. Vienam 500 ir daudz, otram 1500 ir vēl par maz. Ar to es gribu teikt ka didra noteikti nemaksās 800 darbiniekam uz rokas, kur patiesās darba devēja izmaksas būtu 1400 eiro... un tā 5-6 darbiniekiem... nu komon.fifa @ 09.02.2021 10:44
Uij meitenes, kā jūs maldāties. ? pati nesen kā aizgāju no Poldmas prom, zem kura ir visi šie veikali. Alga man bija 400/500eiro. Ir jāplēš dibens pušu, jāstrādā virsstundas un visiem jācenšas kaut kas pārdot, tad varbūt var sagrabināt ko vairāk. Bet tur bija tas pats, kolēģe saslimst un tad tu ej strādāt viņas maiņas, vai arī viena pati strādā pa 14h. Cilvēki ir pretīgi, ne visiem pietiek spēka sasveicināties vai kaut paskatīties uz tavu pusi. Ja vienreiz klients atsakās no tavas palīdzības, tev tā pat jāiet viņam klāt un jāmēģina ar kaut ko ieienteresēt. Par algām visas sūdzējās, ka mazas.
Uij meitenes, kā jūs maldāties. 😀 pati nesen kā aizgāju no Poldmas prom, zem kura ir visi šie veikali. Alga man bija 400/500eiro. Ir jāplēš dibens pušu, jāstrādā virsstundas un visiem jācenšas kaut kas pārdot, tad varbūt var sagrabināt ko vairāk.
Nemieriga12 @ 09.02.2021 10:49Man tā Naura paliek žēl ??.
Savu pliko vīru atrada un smejas. Vīram arī spieķītis mazs audzis.. Kāpēc tas jārada? ?
https://failiem.lv/f/f2gs8zczc
C00L Dzipsy @ 09.02.2021 11:02Guess, bruto alga 700€, kas uz rokas sanāk +/- 550€ (ja nav neviena apgādājamā), plus papildus “bonusi”!
Guess, bruto alga 700€, kas uz rokas sanāk +/- 550€ (ja nav neviena apgādājamā), plus papildus “bonusi”!
Nemieriga12 @ 09.02.2021 10:49Man tā Naura paliek žēl ??.
Savu pliko vīru atrada un smejas. Vīram arī spieķītis mazs audzis.. Kāpēc tas jārada? ?
https://failiem.lv/f/f2gs8zczc
Lindaperla @ 09.02.2021 11:08mhm, man draudzene tieši vienā no tiem veikaliem strādā. Par 800 viņa var tikai sapņot. ar visu raušanos un virsstundām tāpat nesanāk. Bet tāpēc jau cilvēks izglītojas, gūst pieredzi lai mērķētu augstāk. Bet nu viņai 33 un tāda pa gaisu. Visi šie apģērbu veikali ir vien pagaidu darbi jauniem cilvēkiem, studentiem ( es tā uzskatu), ne izaugsmes iespējas, nekā. Gan jau ir kam viss apmierina, bet es personīgi tā nevarētu, tāpēc priecājos, gan par savu izglītību, gan amatu, tieši pandēmijas laikā tiku paaugstināta, bet nu esmu karjeras cilvēks. Bet nu katram savs. Vienam 500 ir daudz, otram 1500 ir vēl par maz. Ar to es gribu teikt ka didra noteikti nemaksās 800 darbiniekam uz rokas, kur patiesās darba devēja izmaksas būtu 1400 eiro... un tā 5-6 darbiniekiem... nu komon.
Katz @ 09.02.2021 11:16
Kas tev ir ar tiem dzimumorgāniem? Kādēļ piesienies gan Elīnai, gan Naurim?