pag viņa raudāja tāpēc tadi pleķi uz acīm ?
Ko tu vari to Dīdriķi aizstāvēt all the time???🤦♀️
Var redzēt, kuras šeit spoži paspīd savā gudrībā, nezinot, kur atrodas klitors. Pašas sevi pazemojat, tajā bildē nu NAV NEKĀ. Vienkārši, kārtējais uzdirsiens un centiens pateikt kko sliktu, jo pati nav ne grama labāka😭😭😭
Naomi* @ 07.02.2021 09:52
Vārdi vietā! Rodas vairāk jautājumu, nevis par Elīnu, bet par to, cik vecas meitenes šeit sēž, jo pieaugušai sievietei, vajadzētu būt, pietiekoši zinošai par sevi un savu ķermeni, jo savādāk- kāda ir jūsu seksuālā dzīve, visa atbildība uz vīrieti, ka viņš zinās? Klitors nevar būt "ārējs", lai cik liels būtu, es gan pirmo reizi dzirdu, ka tas mēdz būt liels.
Nemieriga12 @ 06.02.2021 19:53https://failiem.lv/u/47a9cpa9d
Katz @ 07.02.2021 10:11
Veca tēma? Koments ir ierakstīts vakardien vakar, %$£@!
Pasniegšanai nav nekāda vaina, tā ir katra uzņēmēja paša izvēle. Tev gar to viiiiiiispār nav nekāda daļa.
Grenarda @ 07.02.2021 10:14
Jā, tēma veca, jo tas tika pieminēts vakar vienā brīdī, visi pasmējās, un pārgāja uz citu tēmu. Izskatās, ka Tu šo klitoru tēmu gribi paildzināt ? Es jau sen te runāju par to, ka viņa neprot cienīgi noreklamēt to bodiju, bet tu tik runā par klitoru ?
Katz @ 07.02.2021 08:57Var redzēt, kuras šeit spoži paspīd savā gudrībā, nezinot, kur atrodas klitors. Pašas sevi pazemojat, tajā bildē nu NAV NEKĀ. Vienkārši, kārtējais uzdirsiens un centiens pateikt kko sliktu, jo pati nav ne grama labāka???
Katz @ 07.02.2021 10:34
Sorri, es varbūt esmu a bit late for the party, vienkārši, man ir šoks par meitenēm, kas raksta šādas lietas.
Nemieriga12 @ 07.02.2021 10:45
Anafilaktiskais vai septiskais šoks?? ?