kāpēc šis liekas tik ticami 😂👍🏼 Plus es ticu , ka Elīna ir ļoti greizsirdīga , jo Nauris citreiz ar storijos izsakās kko PAr meitenem vai tie jociņi, kad Elīnai jāsaka uzreiz ;”Nu Nauri !” Vai kko tadu 🤣👍🏼 Bieźi viņš pasaka kko tadu 😂👍🏼Nemierīgā @ 04.02.2021 11:43Es uzzināju tāsu klačiņu, ka nevarēju neiemest!
Sabīne būs nākamā kura aizlidos no Taurenīša. Viņai besī Didrene, draudzeņu lokā čaloja, un izčalojās, ka ilgi tur vairs netusēs. Didriķis paliks viens ar savu uzpūtīgo vīru kurš koķetē ar visām meitenēm( arī to uzzināju) Didrenei nemaz nepatīk , ka nauris sēž retu reizi kasē, jo šis met acis uz katru simpātisko dāmu! Šis ir 100% legit info! Mans draugs ir draugs ar vienas no taureņmeiteņu boifrendiem! :D tur tādas intrigas notiek patiesībā! Un Elīna nav nekas vairāk par uzpūtīgu lauku stervu! :D Turklāt Elīna regulāri dodas gāzēt uz točiņu jo sadzerās kefīrīti par daudz .
Man rodas sajūta ka raidījums nemaz vakar netika ierakstīts bet gn iepriekš, tikai vakar sapostoja savos storijos
GoodForYou @ 04.02.2021 20:57Dažas te tik infantili raksta/baumo.. piemēram, kurš normāls cilvēks ierēktu par to, ka kāds iet uz tualeti? Sākumskolas joku līmenis. Līdz ar to zūd ticamība arī pārējam rakstītajam.
Raivis kaut ko ar zobiem taisīja arī Betai beidz, šķiet, ka tikai balināja, bet nezinu. Vispār viņš daudzu influenceru IG ir parādījies. Es Elīnas vietā arī raudātu..
Sabiedrības Dāma @ 04.02.2021 21:29Kāds sakars tur ar tualetes iešanu, tiešām kaut kādas pirmklasnieces teksts, kura skolas sola smejās par tiem kas gāja uz tualeti. :D
🤣🤣🤣Nemierīgā @ 04.02.2021 21:35
Lai jau iet, bet tas vairāk par nepārtrauktu gāzīšu nolaišanu, viņa lieto kaut kādas zāles, lai vēders nesapūšas, tak Dies pasarg , to vaktējot visu laiku, lai cm ir kā jābūt. Un no tām gāzē kā trakā . Citreiz točā, citreiz tur pat aiz kases.
acīmredzot viņas pašas darbinieces, kurām nav nekāda izglītība par savu darba devēju tā smējās 😀Sabiedrības Dāma @ 04.02.2021 21:29Kāds sakars tur ar tualetes iešanu, tiešām kaut kādas pirmklasnieces teksts, kura skolas sola smejās par tiem kas gāja uz tualeti. :D
NeonsNeons @ 04.02.2021 21:53Sabīne 100% drīz būs prom no tauriņa , viņai sadarbības viena pēc otras un Didrai tas gan jau nepatīk.
Nemierīgā @ 04.02.2021 21:35
Lai jau iet, bet tas vairāk par nepārtrauktu gāzīšu nolaišanu, viņa lieto kaut kādas zāles, lai vēders nesapūšas, tak Dies pasarg , to vaktējot visu laiku, lai cm ir kā jābūt. Un no tām gāzē kā trakā . Citreiz točā, citreiz tur pat aiz kases.