Candycane @ 25.01.2021 16:05
Man nav grūti pieņemt - es sapratu - Dzērvenei patīk UGG. OK.
Tikai nesaprotu, kādēļ visu laiku ir kas jāpierāda nez cik lpp. garumā gudri spriedelējot, kāpēc Ugg ir ok vai nē. Bezjedzīgi.
Man patīk lasīt forumu - bet ne jau 5 lpp ar DZĒRVENES aizstāvēšanos, ja viņas viedoklis nesakrīt ar citām
Kur es esmu rakstījusi, ka man patīk UGG apavi?
Piecas lapas es neesmu sarakstījusi, ja kas, sarunai par gejiem, peģiķiem un UGG pievienojos šodien.
Ja jau nezini cik lapas esmu pierakstījusi, tad jau arī laikam tekstus nelasi un neiedziļinājies par ko šeit ir runa. Runa ir par to, ka šeit ir personas, kuras UGG apavus attiecina uz gejiem, ka tikai geji tādus UGG valkā.
Ļoti nekorekti un aprobežoti tā ir domāt un rakstīt. Tad jau katram zīmolam, brendam attiecināsim kādu homofobiju vai slimību. Varbūt tie, kuri valkā Gucci ir plānprātiņi? Varbūt tie, kuri valkā Butterfly ir dauņi? Varbūt tie kuri valkā Versace ir zoofīļi?
Šajā diskusijā, ja nepiekrīti, ka Nauris ir gejs, tu uzreiz “aizstāvies” un esi lohs? Nu jā, jums jau tik apspriest pupus, dirsu, lūpas, to kā atkal kaut kur brauc fotografēties.
Meitenes, paskatieties uz sevi, kādus jūs apavus velkat un ceriet, ka kāds uz ielas vai autobusā jūs par lauķēm un lezbām nenosauc.