Ar tik šauru domāšanu nebūtu jālepojas.
Dzērvene @ 25.01.2021 10:46Es to te tā atstāšu, tām kurām “šaurā” domāšana par UGG zābakiem!
Seina @ 25.01.2021 11:08Dzērvene
visos variantos izskatās tizli!
Pat, ja ņem par piemēru to pirmo, labāko bildi, tad ja šis pats vīrietis nostātos kājās, sāktu iet, skats jau nebūtu tik "fashionable", bet gan pārvērstos par to pašu jefiņu, kas 2. un 5.bildē.
Pēdējā bildē tas vispār jau kurpju dizains izskatās off topikā.
barbieyyy @ 25.01.2021 11:16
Nu fuj saki ko gribi bet fuj
Dzērvene @ 25.01.2021 10:46Es to te tā atstāšu, tām kurām “šaurā” domāšana par UGG zābakiem!
Eu, parādi savus zābakus un apavus sēdošā un ejošā pozā! 😁
Saderam, ka 95% cilvēku tavs apavu dizains likties off topic? 😁
Seina @ 25.01.2021 11:22
kāds vispār tam sakars?! Pirmkārt, esmu sieviete, kas jau ir pavisam kas cits, jo pat uzvelkot tos Uggus tikai dārza darbiem auksta sezonā, tāpat uz sievietes tie izskatīties daudz labāk nekā uz vīrieša. Labi, pieņemu, ka dārza darbiem der arī vīrietim. Līdzīgi kā ar Crocs. Dārzam der.
Bet ne jau ārpusē tā. Nu stulbi.
+++core @ 25.01.2021 11:30Wtf. Ko jūs te strīdaties pilnīgi bezjēdzīgi. Katram sava gaume. Citiem patīk, citiem nē. Man arī nepatīk un tas nenozīmē, ja nepatīk, ka ir šaura domāšana. Kāds sakars.
Šaura domāšana ir tad , kad es pasaku, ka man nepatīk un tad man pretī uzbrauc par to, ej parādi savus zābakus :D
core @ 25.01.2021 11:30Wtf. Ko jūs te strīdaties pilnīgi bezjēdzīgi. Katram sava gaume. Citiem patīk, citiem nē. Man arī nepatīk un tas nenozīmē, ja nepatīk, ka ir šaura domāšana. Kāds sakars.
Šaura domāšana ir tad , kad es pasaku, ka man nepatīk un tad man pretī uzbrauc par to, ej parādi savus zābakus :D
Redrose @ 25.01.2021 11:37Nē, meitenes. Šaura domāšana ir tām kuras saka, ka tādus zābakus nēsā jefiņi un geji. Tur jau vairs negāja runa par gaumēm.
Viens ir patīk/nepatīk, pavisam cits ir cilvēku aprunāšana un saukāšana tādos vārdos tikai zābaku dēļ.