core @ 24.01.2021 20:45Elina katru rītu sevi mēra, tad izdomā ēst griķus un tad ieliek storiju ar re cik man labs augums iedzimts :D loģika
man tas vispàr likās wtf... ok filmē nauri kā viņš tur angliski pieduras, nu bija rēcīgi, vismaz es ierēcu, a te pēkšņi “re ku man labs augums, tas ir iedzimts”, bļe es gandrīz apčurājos no smiekliem 😀 smuki iedzimti pupi un smukas iedzimtās lūpas... griķu karaliene 😀Katz @ 24.01.2021 22:46
:DDDDDDD šis bija rēcīgs storijs
Par pēdējām bildēm runājot skumji ir tas, ka visi viņu kjipa izbaucieni sākas ar elīnas tekstu- mums ir ideja fotosesijai,. bildēm. Visu dara tikai bilžu dēļ?
Wooomaaan @ 24.01.2021 18:23
kādam cilvēkam ir jābūt, lai ņirgātos par to, kāds kādam ir deguns? un pēc tam jābrīnās, ka cilvēkiem rodas kompleksi un tie kļūst nelaimīgi. un nejau tajā, ka Elīna taisa operācijas utt, rada vēlmi mazajām sekotājām par tādām kļūt, bet tādi pretīgi komentāri kā šis, kur galvā tukši cilvēki izsaka šādas deguna u.c. piezīmes.
lielāko tiesu šie cilvēki, kas sevi tik kardināli maina ar visādām operācijām un injekcijām, ir šādi jocīgu cilvēku radīto kompleksu rezultāts.
Lindaperla @ 24.01.2021 23:35Paradi man kaut vienu normālu sievieti jebkurā valstī dzīvojošu kura teiks ka ugg vīrietim ir ok.... 5% maybe??? Nu nevajag... par gejiem te nav runa. Ugg vīrietim ir pazors. Āmen.
Man priekšnieks velk uggus, un mums sakrīt viedoklis, ka īsajos modeļos vieglāk vadīt mašīnu nekā ziemas zābakos vai dr.martens. Un nē, viņš nav gejs. Kā arī draugi, kuri strādā restorānos un veikalos, kur visu dienu esi uz kājām ir teikuši, ka pēc garajām dienām, kad ir sapampušas kājas - tie ir izcilākie apavi.Lindaperla @ 24.01.2021 23:35Paradi man kaut vienu normālu sievieti jebkurā valstī dzīvojošu kura teiks ka ugg vīrietim ir ok.... 5% maybe??? Nu nevajag... par gejiem te nav runa. Ugg vīrietim ir pazors. Āmen.
ja elîna joprojàm šādi izskatītos viņa būtu mans idol... tagad viņas izskatās pēc lētas maukas jeb transvestīta......... sorry....Laylla @ 24.01.2021 23:53
?
5%Minkačū @ 24.01.2021 23:52Man priekšnieks velk uggus, un mums sakrīt viedoklis, ka īsajos modeļos vieglāk vadīt mašīnu nekā ziemas zābakos vai dr.martens. Un nē, viņš nav gejs. Kā arī draugi, kuri strādā restorānos un veikalos, kur visu dienu esi uz kājām ir teikuši, ka pēc garajām dienām, kad ir sapampušas kājas - tie ir izcilākie apavi.
es vnkšokā... paskatiesties uz tām smukajām lūpām... deguns nemaz neizceļas... nauris ir reāli sap**is viņu 🤬 kā var pataisīt tik skaistu meiteni par transvestītam līdzīgo 🥶Laylla @ 24.01.2021 23:53
?
Laylla @ 24.01.2021 22:06Wtf tā millione ? tie video galigi garam
Lindaperla @ 24.01.2021 23:35Paradi man kaut vienu normālu sievieti jebkurā valstī dzīvojošu kura teiks ka ugg vīrietim ir ok.... 5% maybe??? Nu nevajag... par gejiem te nav runa. Ugg vīrietim ir pazors. Āmen.
manuprāt Elina atskatās uz šīm bildēm pirms 2 un veeel gadiem ar domu " cik gan skaista es biju" jo ja viņai nepatiktu iepriekšējais izskats Ig to nestrādiitu vairs. Pluss manuprat viņa nespej atteikties no kosmetikas ja ari pati veletos, jo iestastits ka ar tonnu uz sejas izskatas sieviskigak.Laylla @ 24.01.2021 23:53
?