DaicyDaicy @ 19.01.2021 23:56
Diez vai viņa maksāja ,drīzāk par barteri...vai arī tad ar labu atlaidi
Katz @ 19.01.2021 11:41
Es neredzu, kur ir problēma? Amerikā, Krievijā un citās pasaules valstīs šādi meitenes izskatas lielākā daļa un uz viņām nerāda ar pirktiem, jo citur cilvēki ir ar atvērtāku domāšanu, katram ir tiesības krāsoties kā vēlas,arī, ja tā ir slēpšanās aiz kompleksiem utt. Problēma ir tāda, ka Latvijā cilvēki ir tik šaurredzīgi un tik maz ko savās mazajās dzīvītes ir redzējuši, ka Elīnas vaigu ēnojums var raisīt emocijas. Skumji, man bail iedomāties kāds kontingents ar nelaimīgām čupiņām sēž otrpus ekrānam un taisa skrīnšotus. Viela pārdomām. Sāc ar sevi un paskaties uz sevi spogulī.
Nesmejies, citādi atlidos Tev elīnas buberangs komandas stundā 🤣🤣🤣Ak jel...Maddie227 @ 20.01.2021 09:12Life hagu?? nu ja nezini, labāk nesaki...
Wooomaaan @ 20.01.2021 07:57
jā!!! Kā tik, piemēram, Vācijā meitenes traki nekrāsojas, bet tur visi tik toleranti. biju tur agrāk aizbraukusi uz skolu ciemos un biju pārsteigta par redzēto un piedzīvoto. vienalga vai tev hidžabs galvā, brilles, pumpa uz pieres. visi pēc skata turīgie un "foršie" draudzējas ar visiem, kamēr Latvijā skolās mobings gāja uz pilnu programmu,jo tev bikses mamma nevar nopirkt un nēsā māsīcas atdotās.
Es nezinu, vai to maz vairumā latviešu var mainīt. tā bija, ir un diez vai kaut kas krasi mainās. visa pasaule attīstās, pieņem visu ko jaunu, viens otru, lgtb utt, kamēr latvieši viens otru liek rāmjos, jo redz, ir tā un savādāk nav pareizi.
Sabinchiks @ 20.01.2021 13:57Tas "eņģeļa džemperis" ar spārniem ir viens no dīvainākajiem apģērbiem, ko esmu redzējusi ? pēdējais (?) komplekts ar #instagirl krekliņu gan bija salīdzinoši ok kādam festivālam
Nemieriga12 @ 20.01.2021 14:01Elīna tajā jaunajā gemperi ar tiem vokaniem gar rokām man atgādina ka jābrauc mazgāt mašīna.. Atgādina tos mašīnas salonā kuri mazgā.... ?
Piekrītu. Normāls vīrietis motivētu mācīties , nevis likt pupus un pumpēt lūpas. Viņai nebija vajadzīgas tās pārspīlētās krūtis un lūpas, tāpat skaista ļoti bija! Es uzskatu , ka tā ir Naura vaina ! Mans vīrs nepieļautu, ka es sevi tā izķēmoju.Nemieriga12 @ 20.01.2021 14:03Par Nauri, tikai tādā Kā Elīna var būt ar tādu kopā, vēl kāda lauku paķe varētu, kura nav vairāk par kāpostu vagu redzējusi.
Nezinu nevienu kurai Nauris liktos OK
Naurim drīzāk taaa seja jālabo un deguns itipasi nevis Elīnai. Elīnai grāmatas jāpalasa, tad būtu viss OK. Cilvēciņš domāju skolojams. Bet viņa jau grāmatu vieta izvēlas šmotkas un make up. ?