es elīnai vairs nevienam vārdam neticu... man drīzāk liekas ka nauris ir zem tupeles...NeonsNeons @ 10.01.2021 00:31Bet ja atceramies šovu, kur Nauris neļāva neko ar matiem darīt?..
elina to pateica lai tā nedara 100% un nauris to noteica stilistiem.NeonsNeons @ 10.01.2021 00:31Bet ja atceramies šovu, kur Nauris neļāva neko ar matiem darīt?..
AnnijaB @ 09.01.2021 23:06Elīna atkal dzēš komentārus - viena meitene bija ierakstījusi un prasījusi, kur Nauris ticis pie friziera, ja nevar matus griezt. Komentārs pazudis.
Laylla @ 09.01.2021 23:47kas tā par meiteni ar tumšiem matiem? Dikti redzeta liekas
Laylla @ 09.01.2021 23:49Viņai šeit vēl nebija krūtis, bet paskat kaa var safeikothttp://
NeonsNeons @ 10.01.2021 00:31Bet ja atceramies šovu, kur Nauris neļāva neko ar matiem darīt?..
Wii @ 10.01.2021 09:35Neskatoties uz to, ka man citreiz pašai patīk pasmieties par tiem saucamajiem inlfuĒRCĒM, bet bijušo vai ğimenes meklēšana soc.tīklos jau ir par traku. Robežām tomēr ir jābūt! Atrod kaut ko no otra cilvēka pagātnes un sāk ķidāt uz visām pusēm komentus. Atbildiet pašas sev - vai Jums nav bijušas pagātnes????? Varu derēt katrai no mums skeletiņš skapī stāv, par kuru kauns....Esam tak cilvēki, ne šakāļu bars!
Danija, kas nemaz nav Danija. No interneta novilkusi erotisku bildi un ielikusi te profilā. Ja jau tădas bildes internetā jāmeklē un jāliek svešas ne savas, pati kompleksos dzīvo! Darīt citu nav kā 24/7 čekot didrihsoni un visur nolikt šo. Ja tev tā interesē didrihsones dzīve, uzprasi pašai didrihsonei vai ievācies pie šās dzīvot, būsi lietas kursā!Dannnija @ 10.01.2021 09:53
Un pirmajos randiņos Nauris teicis, ka nepatīk mati astē un ka Elīnai zobi jāsalabo?
Kurš normāls vīrietis ko tādu teiktu?