Sabiedrības Dāma @ 08.01.2021 14:34Elīna, ja tu šo lasi, tad miers tev nebūs, tā Polijas braukšana no manas puses bija pa maigu tev, bet man ir vēl daudz 100% info par tavām finanšu mahinācijam, viltus iepirkumiem, tavas sektas '' Prieka vēsts '' , visbeidzot jauniešu iesaistīšanu šaja minētāja sektā u.c lietas, kas lai pagaidām paliek NOSLĒPUMĀ !!! ko tu tagad teiksi Elīnīt? tava pussy tagad ir slapja no bailēm? turpini pasekot šajam forumam, lai izdomātu kaut kādus lētus iemeslus sevi attaisnot, tavās netīrājas izdarībās, es tevi mierā nelikšu, neuztraucies vari forumu katru minūti nepārlādet, lai paskatītos vai neieliku info par tevīm, ja tu vēlreiz sataisīsi šādus s*dus un vēl mēģināsi sevi attaisnot savās izdarībās, tad es tiešām visu info ielikšu šaja forumā un visa Latvija uzzinās par tavām netīrajam izdarībam un mahinācijam!! Bučas Elīnīt ??
Redrose @ 08.01.2021 14:15
Ietekmeļu diskusijā gan patika kustināt pirkstus. ?
Nemierīgā @ 08.01.2021 12:31Es neesmu Elīnas aizstāve, bet , es lieliski redzu kas šobrīd notiek man apkārt, ko valdība dara ar mums, un es nenosodu Elīnu. Turklāt, mēs jau nezinam, varbūt Elīna nodeva covid analīzes, visādi var būt. Es nebūtu priecīga, ja Elīna bankrotētu, esmu iepirkusies un iepērkos butterfly, manuprāt džinsi pa 30€ nav dārgi, tāpat kā zābaki pa 25€ , tas ir pat smieklīgi lēti, un nav tā kvalitāte drausmīga. Man ir tiešām diezgan daudz drēbes no šī veikala, un komunikācija vienmēr bijusi laba, un kvalitāte- cenai atbilstoša un pat labāka. Par ko tāds heits? Turklāt, no reserved gaidiju savu pasūtijumu svētku laikā pusotru nedēlu, taču butterfly omnivu sanēmu 3 dienu laikā no pasūtijuma veikšanas, un svētkos varēju uzvilkt skaistu kleitu.
C00L Dzipsy @ 08.01.2021 12:13
Kurš ta? Kristīne?
Naomi* @ 08.01.2021 14:52Kristīne saka, lai neaiztiek viņas bērnu, bet patiesība, pati viņam nodara vislielāko ļaunumu- iedomājies, ja šis, iepriekš minētais, bērns dzīve kaut ko sasniegs, atšķirībā no mātes, visu dzīvi viņam vilksies līdzi māte intrigante, jo internets neko neaizmirst. Un tā paiet ~20 gadi un bērns jau ir pieaugušais, bet vēl viņam “līdzi velkas” māte, kurai interesēja, kur kāda cita bijusi trešdien- tik sīkumaina, ka pat interesē konkrētas dienas, kad un ko cita ir darījusi. ?♀️
Atceries, ka tevi skolā sauca par Zemurķi? Savā ziņā, attaisno skolas iesauku- neviena Elīnas netīrā veļa Tev nebūs par pretīgu, lai to izurķētu.
kā tev vēl nau kauna par viņas bērnu runāt. Cilvēks ir sasniedzis ļoti daudz savos gados, tai pašai Elīnai vēl līdz tam augt. Jūs nesaprotat tiešām, ka viņai to info sasūtījat jus pashas, ko salika storijos nevis pati mekleja un intereseejaas. diez vai K interesē pati elīna tik ļoti kā viņa interesē jums😀 jēziņ jūs tak pašas paliek apsēstas. Ceru ka pašas dzīvē mazgājaties zeltā 😀 elīna uzsāka drāmu un dabūja pa biksēm. Un iejaukt te K bērnus ir slimi. Nebūtu pati elīna s**u dzinusi būtu foruma klusums un būtu klusums arī no k. Punkts.Naomi* @ 08.01.2021 14:52Kristīne saka, lai neaiztiek viņas bērnu, bet patiesība, pati viņam nodara vislielāko ļaunumu- iedomājies, ja šis, iepriekš minētais, bērns dzīve kaut ko sasniegs, atšķirībā no mātes, visu dzīvi viņam vilksies līdzi māte intrigante, jo internets neko neaizmirst. Un tā paiet ~20 gadi un bērns jau ir pieaugušais, bet vēl viņam “līdzi velkas” māte, kurai interesēja, kur kāda cita bijusi trešdien- tik sīkumaina, ka pat interesē konkrētas dienas, kad un ko cita ir darījusi. ?♀️
Atceries, ka tevi skolā sauca par Zemurķi? Savā ziņā, attaisno skolas iesauku- neviena Elīnas netīrā veļa Tev nebūs par pretīgu, lai to izurķētu.
nu tak tur jau pilnīgs kukū galvā... kaut ko šitādu uzrakstīt var tikai slimi domājoss cilvēksz.Stāstnieks @ 08.01.2021 15:00
Šis teksts Tevi nepacel augstāk par to ko pati par viņu domā.
Elīnai arī būs bērni, un domā šīs drāmas dēl , Elīnas bērni viņu nemīles!?
Zeme atveries...
Lindaperla @ 08.01.2021 15:07nu tak tur jau pilnīgs kukū galvā... kaut ko šitādu uzrakstīt var tikai slimi domājoss cilvēksz.
Vienīgas intrigantes ir gan elīna gan tā deimone. Pašas pirmās sāka un kristīne vnk atbildēja. Tas ka grupā runā par apģērbiem ir tak pavisam kas cits atšķirībā no tā ko elīna tur muldēja un deimone kas jau bija ļoti personiski. Es vispār brīnos kā k tik mierīgi uz to skatās. Ļoti izcili abas nokika pie vietas ?
nu tieši tā... un beigās kā parasti K paliek vainīga. Nu nav ko tad aiztikt viņu kā personu, lai ņemas sakarā ar lupatām, bet nu nejau šitā.Sabiedrības Dāma @ 08.01.2021 15:13
Piekritīšu tev! Elīna vienmēr ir bijusi lētas slavas fane, kas uztaisīs tādus lētus un nesaprotamus skandālus, lai tik par viņas uzraksta, kāda delfi lapelē, par Deimoni nerunāsim nav nekāda arī diži pūkaina tāda pati, kā mīļa Elīnīte.
Neesmu redzējusi no Kristīnes puses kaut kādus skandālus viņa ir atklāta un godīga sieviete man patīk tādas, kas nebaidās izteikt viedokli, labprāt iedzertu kādu dienu kafijas krūzi ar kādu atklātu forumnieci vai arī ar to pašu Kristīni. ??
Lindaperla @ 08.01.2021 15:07nu tak tur jau pilnīgs kukū galvā... kaut ko šitādu uzrakstīt var tikai slimi domājoss cilvēksz.
Vienīgas intrigantes ir gan elīna gan tā deimone. Pašas pirmās sāka un kristīne vnk atbildēja. Tas ka grupā runā par apģērbiem ir tak pavisam kas cits atšķirībā no tā ko elīna tur muldēja un deimone kas jau bija ļoti personiski. Es vispār brīnos kā k tik mierīgi uz to skatās. Ļoti izcili abas nokika pie vietas ?
Shayk @ 08.01.2021 15:16https://jauns.lv/raksts/izklaide/128020-crystal-erota-samacijusies-pikantas-dejas
Es nemaz nezinaju, ka vina ir Latvija atpazistma.
https://failiem.lv/f/npv95ajebLaylla @ 08.01.2021 15:32
Šis ir labāk
https://jauns.lv/foto/izklaide/8032-crystal-fotosesija-pie-slavenibu-fotografa-aleksandra-sokolova
Redrose @ 08.01.2021 14:15
Ietekmeļu diskusijā gan patika kustināt pirkstus. ?
Katz @ 08.01.2021 14:52
??? to pašu iedomājos. nevajag sevi izlikt tik baltu un pūkainu. slinkums viņai lasīt, ha.
Laylla @ 08.01.2021 15:34https://failiem.lv/f/npv95ajeb
kā tev vēl nau kauna par viņas bērnu runāt. Cilvēks ir sasniedzis ļoti daudz savos gados, tai pašai Elīnai vēl līdz tam augt. Jūs nesaprotat tiešām, ka viņai to info sasūtījat jus pashas, ko salika storijos nevis pati mekleja un intereseejaas. diez vai K interesē pati elīna tik ļoti kā viņa interesē jums😀 jēziņ jūs tak pašas paliek apsēstas. Ceru ka pašas dzīvē mazgājaties zeltā 😀 elīna uzsāka drāmu un dabūja pa biksēm. Un iejaukt te K bērnus ir slimi. Nebūtu pati elīna s**u dzinusi būtu foruma klusums un būtu klusums arī no k. Punkts.