vispàr jau vakar ap 15:00... un tas ir uk laiks, tātad +2h 😀Katz @ 08.01.2021 11:38Tā millione ir tāda vista.. Jau 9:00 no rīta raksta Elīnai garus penterus, viņa ir intrigu vērpēja un vēl viena insta šmara, kura alkst uzmanību saņemt!
+++Shayk @ 08.01.2021 11:42Vinas mamma jau bija ta, kas vinai zvanija un teica ka policija bija ciemos. Ko tad vinas mamma policijai nepateica, ka vinas meita parkapj noteikumus. Works both ways.
Tā millione ir tāda vista.. Jau 9:00 no rīta raksta Elīnai garus penterus, viņa ir intrigu vērpēja un vēl viena insta šmara, kura alkst uzmanību saņemt!
Lindaperla @ 08.01.2021 11:43vispàr jau vakar ap 15:00... un tas ir uk laiks, tātad +2h ?
Un pareizi uzrakstīja. Noteikumi attiecas uz visiem. Dēļ šitiem iedomīgajiem covidiotiem mēs vēl ilgi būsim kur esam. Fakts par to sasodīto melošanu. Nu cik var muļķot savus sekotājus un pārējos. Šoreiz gan intrigu vērpēja ir eļiņčiks ?
kad jau vairs nav pie kā piesieties, jāpiesienas pie laika 🤣 ir cilvēki, kuriem rīts sākas vēl agrāk nevis 9 vai 11 😀Katz @ 08.01.2021 11:47
Mani neinteresē laiku starpība starp latviju un angliju, ja viņas pēdējos screenshotos ir 9:00
nu bet manam draugam tas pats bija pusotru nedēļu atpakaļ. Tikko tikai beidzās tās 10 dienas. Man vienkārši tracina, ka kamēr vieni ievēro noteikumus, otri brutāli uzspļauj uz tiem.Redrose @ 08.01.2021 11:50Un par to pašizolācijas ievērošanu, es tik ļoti Elīnas storijiem nesekoju līdzi un nezinu cik bieži viņa bija veikalā, bet es atgriezos no ārzemēm pirms 2nedēļām un man skaidri un gaiši papīros bija rakstīts - ir atļauts iziet pastaigās, apmeklēt veikalus , bet obligāti non-stop jābūt maskai un distancei.
Vakar fotografējām uz Sabīnītes” ,šodien jau uz Elīnu. Kamēr citi fotosesijas netaisa.
Redrose @ 08.01.2021 11:59A vai tad tās Sabīnes bildes tā pat nav no arhīva?
Lindaperla @ 08.01.2021 11:55kad jau vairs nav pie kā piesieties, jāpiesienas pie laika ? ir cilvēki, kuriem rīts sākas vēl agrāk nevis 9 vai 11 ?
tik pat aktīvi cik tu nauri seko forumam 😀Redrose @ 08.01.2021 12:05Nu viņa to dara non-stop. Feisbuka grupā aktīvi atbild uz komentāriem, tā kā nu no vietas seko tam līdz. Izskatās 24/7