nu paldies, tagad ticu. Vai tiešām bija tik grūti pierādījumus ielikt?😁 te tak saka, nevar visam ticēt, ko raksta. :)AnnijaB @ 07.01.2021 23:52nu tad Tu dirs tikpat kā Elīna. ;)
Leula @ 08.01.2021 09:53Ak jel. Paskatījos Kristīnes story. Tas ir šausmas. Kā tik ļoti viens cilvēks var kaitināt. Pat ja Elina ko ir pārkāpusi, esmu viņas pusē, jo var redzēt ka Kristīne cenšas izpatikt visiem, viņa alkst to popularitāti un atpazīstamību. Story var redzēt ka viņa gūst no tā baudu. Atvainojos, bet viņa izskatās “plēš dir*u” slavas dēļ un tik daudz meičas viņai to sniedz.
Jau skolas laikā man bija klasesbiedrenes ļoti līdzīgas Kristīnei, nekad ar viņam kontaktu neietureju, jo riebjas tadi cilvēki.
NeonsNeons @ 08.01.2021 10:18Labrīt! Vai ziņu portālos jau ir pārpublicēta Elīnas bilde no Polijas? ?
pagaidi, viņa it kā neko vēl nezinaLindaperla @ 08.01.2021 10:53A turpinājuma laikam nebūs? ?
AnnijaB @ 08.01.2021 10:57pagaidi, viņa it kā neko vēl nezina
ko tieši viņa nezina? Ka pārkāpa noteikmus? 😀 izrādās K jau mēģināja pa labam ar viņu runāt pirms šitā visa haja 😀 man jau tagad niez, kādas būs beigas 😀AnnijaB @ 08.01.2021 10:57pagaidi, viņa it kā neko vēl nezina
tāpēc jau, ka viņa “it kā” neko nezina.🤣 viņa taču “nelasa” šo forumu vai “neskatās” Kristīnes story. Parasti par šiem “hajiem” it kā pasaka cītīgie sekotāji, un tad stāsta, ka viņa neko nezina un tad tiek informēta.😂Lindaperla @ 08.01.2021 11:25ko tieši viņa nezina? Ka pārkāpa noteikmus? ? izrādās K jau mēģināja pa labam ar viņu runāt pirms šitā visa haja ? man jau tagad niez, kādas būs beigas ?
Katz @ 08.01.2021 01:22Ir atšķirība, kad Elīna tiek aiztikta aiz gara laika, savu personīgo kompleksu dēļ, meklēt intrigas vai par pamatotām lietām, noteikumu neievērošanu, melošanu saviem sekotājiem utt.
Labi, par Poliju vēl var saprast, skaidrs, ka katram ir savi biznesa noslēpumi un veidi kā nopelnīt. Un ne jau viņa vienīgā tāda. Reti kurš nemuhļijās un vai kāds cel traci? Nē, piever acis.
Dannnija @ 08.01.2021 11:31
Viņai ir daudz tūkstoši sekotāju, viņa ieliek bildi no viesnīcas, kā tev liekas, neviens no tiem tūkstošiem to nepamanīs?
Jā, varbūt ne visi uzņēmumi ir godīgi, bet viņi taču to neatrāda instagram. Elīna varēja beidzot kaut ko story neatrādīt.