Redrose @ 07.01.2021 19:46
Nesauc viņu par tupu, tikai tādēļ, ka pati nesaprati viņas storiju. Negribas jau tā teikt, bet lielākā daļa no jums nav izcēlusies ar savu gudrību. ?
Shayk @ 07.01.2021 20:06Elinai pedeja storija blonda meitene veikala, laikam, legali strada.
blacke @ 07.01.2021 17:46ok,wait, apgaismojiet mani ja kļūdos,bet viņa pievienojusi storijā bildi, sakot,ka pievienoja 2019.gada bildes tam iesniegumam, bet viņai taču bija storiji vēl no tās dienas,kad fočēja tās bildes. ?
Zobi nodod. Tās ir 2020.gada bildes
diez vai viņa pēc tā alkst ņemot vērā ka viņa jau sen bija televīzijā kamēr elīna vēl bija bērns. Elīna ir liekule un mele, pēc Endijas esejas man viņa vēl vairāk nepatīk. Pašlabuma meklētāja un savas spalvas glaudītāja. Nu nav viņa naudas zīme, ks visiem patik.Leula @ 07.01.2021 21:13Tiešām tā Milione lien visās spraugās kur vien var ielīst tikai lai iegūtu kaut kādu popularitāti un atpazīstamību. Smieklīgi. ???
diez vai viņa pēc tā alkst ņemot vērā ka viņa jau sen bija televīzijā kamēr elīna vēl bija bērns.
Redrose @ 07.01.2021 21:02Zinot to, kāda ir Kristīne, es tiešām nebrīnos, ka tā bija viņa kura nosūdzēja. Vot viņa visur ielīdīs ar savām piecām kapeikām.
Ļoti liekulīgs cilvēks kuram vienkārši ir pārāk daudz brīva laika, lai tēlotu to lielo netaisnības noliedzēju.
Nepatīk man tā izteikties, bet nu nevaru vienkārši, redzot to cik daudz meitenes viņu ceļ augšā un godā kā tādu taisnības meklētāju. Riktīgs fashion police.