vai ne 😀MissČiepa @ 05.01.2021 21:22
Avokado garša netiek ietekmēta.. griež to šā vai tā. ?
cupcake2 @ 05.01.2021 21:40Kāpēc jūs mani pataisāt par Elīnas aizstāvi? ? Nu, neesmu es viņas fane vai ko, bet tas, ko jūs te rakstāt.. Piekasīties pie tā, kā griež avokado? Nopietni? Cik stulbai jābūt? Un vēl uzskatīt, ka ir kaut kāds "pareizais" veids, kā tas jādara. ? Wtf? Tak lai kaut vai grauž kā ābolu, ja tā grib. Nu, c'moon. Ja nav par ko uzbraukt, tad, nu, atpūties, neraksti neko. Stulbuma augstākā pakāpe.
nu tāpēc jau šis ir forums.... te visas cenšas izzīlēt kura ir kas utt 😀 ja kaut ko labu ieraksta par Elīnu tātad Naura fake profils uzdarbojas forumā 🤣Eksperte @ 05.01.2021 22:17
Beidz. Mani arī par aizstāvi un viņas fanātu pulkā jau ieskaitija. Tas nozīmē ka tu vienkārši uz lietām skaties racionāli. Šitajām dūdām tā nenotiek. Nu vismaz vairumam.?
es noskatījos jā... vispār Tu man atklāji jaunu Ameriku 🤣 garša, kā jau minēja, no tā nemainās, bet man patīk arī, ka vizuāli uz šķīvja viss izskatās ok, nevis ķap ļap 🤣👏🏼 Paldies :)Katz @ 05.01.2021 22:32Par Elīnas griešanu tik pasmīnēju, dzīvot tas man netraucē.
Cupcake, tu kaut ko būsi ļoti pārpratusi, vai sapratusi pa savam, es iesaistos diskusijā un drusciņ izglītoju, nevis meklēju kašķi vai vēl labāk kur uzbraukt. Tu labāk arī atpūties un nelien šajā topicā, ja nespēj notvert domu, kādēļ te vispār rakstu par tiem avocado.
Un, ja neievēroji - šis atsvaidzināja diskusija, ierakstot te ko jēdzīgāku, kā tikai vienu un to pašu muļļāšanu. Ah!
ir ir klusums, es to pašu piefiksēju. Nav pierasts bez 50 storijiem dienāAnnijaB @ 05.01.2021 22:51No Elīnas vispār baigais klusums pēdējā Laimā. Arī butterfly profils tāds pusmiris.?
vai ne... parasti ik pa minūtei kāds story. Tagad nekāda butterfly arī, tikai kaut kāda pidžamas bilde. Story kkadi ir, bet tos es neskatos 😂Lindaperla @ 05.01.2021 22:55ir ir klusums, es to pašu piefiksēju. Nav pierasts bez 50 storijiem dienā
Wii @ 05.01.2021 16:14Tamdēļ, ka katru dienu žāvē, lieto taisnotāju, loko u.t.t., bet tas jau nekas, tie tik un tā mākslīgie.....muļķīši sapirksies dārgo tauriņa zīmola apğērbu un būs nauda atkal măkslīgos matus ko uzkabināt... :D būs aitas, būs cirpēji...
un kad viņa to teica? Frizētavā procesa laikā? Lokrizha_anna @ 05.01.2021 23:05
Teica jau, ka tie ir dabīgie ?
Lindaperla @ 05.01.2021 23:18un kad viņa to teica? Frizētavā procesa laikā? Lok
Lindaperla @ 05.01.2021 22:54es noskatījos jā... vispār Tu man atklāji jaunu Ameriku ? garša, kā jau minēja, no tā nemainās, bet man patīk arī, ka vizuāli uz šķīvja viss izskatās ok, nevis ķap ļap ??? Paldies :)
rizha_anna @ 05.01.2021 23:05
Teica jau, ka tie ir dabīgie ?
Bellatresa @ 06.01.2021 08:37
Var nopirkt mākslīgos un dabīgos matus. Protams, par atbilstošu cenu.
Lindaperla @ 06.01.2021 12:27Atkal viņa viena pati ? kas viņai tur notiek? Jeb nekas nenotiek? ?