Ak tu mīļo pasaulīt kāda laba drāma šodien 😀 es Naurim mēģināju piesekot jau sen, tā arī mani nav apstiprinājis 😀
iespējams tāpec, ka pati Didrihsone mani jau ir bloķējusi, par sirsniņas ielikšanu neglaimojošam komentāram 😂Heyla @ 18.12.2020 15:44
Kaut kas viņam tevī nepatīk. ?
Varbūt jau nogrēkojusies.
vai ne haha 😀 vai nu tā biji Tu vai nebiji, bet ja jau viņš skrīnu publicēja no tā, tas jau vien liecina par to, ka viņam vienalga nav. Abiem diviem šodien pavisam sūdīga diena 😀AnnijaB @ 18.12.2020 15:47Vismaz beidzot te atkal rosība.? es domāju, ka Elīna šo visu nekomentēs. Savādāk tik tiešām, sāks meitenes runāt. Tādēļ arī tā klusē par notiekošo. Es tak vēl rakstīju, ka viņa pēdējā laika story slavē cik laba priekšniece esot... nu jūs domājat, ka tā sakritība? Kā Endija pazuda no story, tā sāka kladzināt.
nebiju es 😁😁 ticiet manam godavārdam🤣 lai gan, šeit labāk tādus neizmantot, tūlīt vēl kāds riet sāks😄😄😄Lindaperla @ 18.12.2020 15:59vai ne haha ? vai nu tā biji Tu vai nebiji, bet ja jau viņš skrīnu publicēja no tā, tas jau vien liecina par to, ka viņam vienalga nav. Abiem diviem šodien pavisam sūdīga diena ?
bet to pilno versiju varēs redzēt 20.12.?ietekmele @ 18.12.2020 16:05Elīna varēja vismaz uz televīziju saposties kaut nedaudz. Izskatās tāda ieskrējusi no malas. Un ļoti neiederīga, šķiet, ka pārējās visas par viņu izņirgājās.
Greyworld @ 18.12.2020 13:52
Naura storiju redzējāt? ?
Shayk @ 18.12.2020 16:50Kas Naura storija bija?
NeonsNeons @ 18.12.2020 17:28
Iepriekš meitene ielika skrīnšotu šeit
pats taču nevar izdzēst? Gan jau nauris pasūdzējās 😀Heyla @ 18.12.2020 18:07No šī foruma screenshotu izdzēsa.
Mazaa_saulite @ 18.12.2020 11:39
Nu c’Mon, jau pirms laika te bija daudz profilu kas uzdevās par citiem cilvēkiem, un daudziem tekstiem arī te ticēja,(noteikti Tu arī) lai gan beigas izrādījās ka tas viss ir fake.
Es labāk pārliecinos nekā pēc tam laužos . Bet nu mūsdienās cilvekus kas pārliecinās par īstenumu , sauc par stulbiem. Oh well...vēlu veiksmi Tev nākotne ticēt visam ko redzi. ??